NEMA DLAKE NA JEZIKU

SLAVNI GLUMAC RAZBJESNIO FANOVE ‘IGRE PRIJESTOLJA’ Otkrio previše detalja i rekao: ‘To su ionako samo gole grudi i zmajevi’

 Carlos Alvarez/Getty Images

Slavni britanski glumac Ian McShane pridružio se glumačkoj ekipi u šestoj sezoni ‘Igre prijestolja’, no već je isplivao niz problema. 73-godišnji glumac nije se već neko vrijeme previše pojavljivao u medijima, no ‘pod stare dane’ si je dao određenu slobodu.

Posljednjih je tjedana dao nekoliko intervjua vezanih uz svoju novu ulogu svećenika no čini se da je malo preotvoren jer su i fanovi bili razočarani kad je rekao da će u seriji oživjeti jednog od omiljenih likova.

‘Kažete jednu malu, malu sitnicu i internet potpuno poludi. Optužili su me da sam otkrio zaplet, ali ja si mislim ‘dajte si nađite život’. Ovo su ionako samo gole grudi i zmajevi’, rekao je za Telegraph .

Drugi glumci, primjerice Kit Harrington koji glumi Jona Snowa, poznati su po tome da vrlo pažljivo pričaju s novinarima i na kapaljku otkrivaju informacije, prenosi Independent .

Međutim, McShane nema tih problema pa je u istom intervjuu otkrio i ovo:

‘Pitali su me želim li glumiti u 'Igri prijestolja'. Odgovorio sam, zašto ne, barem ću vidjeti svoje stare prijatelje Charlieja Dancea i Stephena Dillanea. Ali onda su mi odgovorili da neću jer su njih ubili. Nisam bio siguran želim li uopće sudjelovati, ali obzirom da je zasad samo jedna epizoda u pitanju, shvatio sam da ću vjerojatno na kraju te epizode umrijeti. I tako sam pristao.’

Ako se ono što je McShane otkrio usporedi sa sadržajem knjige, vjerojatno će glumiti Elder Brothera, a uskrsli lik kojeg je spomenuo (fanovi, zatvorite oči) mogao bi biti Hound, odnosno the Gravedigger.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:06