POLIMAC PREPORUČUJE

VIDEO: KULTNI 'NA PUTU PREMA DOLJE' DOBILA NASTAVAK U FILMU 'EL CAMINO' Stigao odgovor na pitanje što je bilo s Jessejem nakon kulminacije serije

 Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia
 

Ako niste ljubitelj serije "Na putu prema dolje", odnosno "Breaking Bad", teško je reći kako ćete se snaći u "El Caminu". Film se može gledati jer je u svojoj osnovi dobar triler, međutim, kako je dio priče "Na putu prema dolje", taj se aspekt filma jednostavno ne može ignorirati.

Netflix, streaming gigant koji je pristao financirati i distribuirati "El Camino", pripremio je sažetak od četiri minute, no to baš nije dovoljno jer je serija "Na putu prema dolje" imala bezbroj dramskih obrata, a junaci su prolazili svakojake mijene.

"El Camino" započinje točno tamo gdje je serija završila. Izmučen i traumatiziran od prinudnog rada za bandu neonacista, Jesse (Aaron Paul) je napokon slobodan, za volanom automobila koji je nekad pripadao Toddu (Jesse Plemons), jednom od njegovih uzničara, specijalno zaduženom da dragocjeni proizvođač metilamina ne pobjegne.

"Jesse Pinkman je junak filma. Nema tu njegovih neuroza iz serije, nema nesigurnosti. On se naprosto uvijek snađe", kaže filmski i televizijski kritičar Jutarnjeg lista Nenad Polimac u novoj epizodi serijala Polimac preporučuje.

Kako se "El Camino" uklapa u priču "Na putu prema dolje", kamo je Jesse otišao nakon krvavog kraja serije te je li "El Camino" vrijedan vašeg vremena doznajte u novom nastavku Polimac preporučuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 04:23