'POSLJEDNJA KRV'

VIDEO: NAKON 37 GODINA RAMBO TRAŽI OSVETU Objavljen je trailer novog filma o akcijskom junaku, neuništivi Stallone obračunava se s kartelom

 Screenshot / YouTube
 

Sylvester Stallone se u 73. godini života vratio na velike ekrane kao neuništivi John Rambo, a kompanija Lionsgate objavila je i novi trailer filma ‘Rambo: Last Blood’.

- Živio sam u svijetu smrti. Gledao sam ljude koje volim kako umiru. Neki brzo, pomoću metka. Neki, ne dovoljno brzo. Sve ove godine čuvao sam svoje tajne, ali došlo je vrijeme da se suočim s prošlišću - kaže Stalloneov Rambo u traileru petog dijela akcijske franšize.

Prema scenama prikazanim u kratkom traileru, čini se da će film biti pun eksplozija, Stalloneovog nezaobilaznog noža te luka i strijele kojima će svladati cijelu paletu različitih neprijatelja, piše Variety.

- Neka znaju da smrt dolazi i da ne mogu napraviti baš ništa - zaključuje Stallone.

Film ‘Rambo: Last Blood’ premijerno će biti prikazan u kinima 20. rujna, 37 godina nakon što je započela franšiza filmom naziva ‘First Blood’. Priča se vrti oko Ramba koji prelazi granicu i dolazi u meksiko kako bi se sukobio s nasilnim kartelom nakon što otmu kćer njegovog prijatelja. Osim Stallone glumi Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta i Yvette Monreal. Režiju potpisuje Adrian Goldberg, a na scenariju su skupa radili Stallone i Matthew Cirulnick.

Američki je glumac imao 36 godina kad je prvi film premijerno prikazan, a na premijeri posljednjeg prošetat će kao 73-godišnjak.

Prva četiri filma o Rambu zaradila su na svjetskim kino blagajnama oko 728 milijuna dolara, čemu je najviše pridonijela ‘dvojka’ koja je zaradila 300 milijuna dolara. Scenarij prvog filma baziran je prema romanu Davida Morrella iz 1972. ‘First Blood’ o problematičnom veteranu vijetnamskog rata i bivšem američkom vojniku koji je stručnjak za oružje, borbu prsa o prsa i gerilsko ratovanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 05:19