VRAĆAJU SE U TRAVNJU

VIDEO: 'ŠTO SE TU DOGAĐA, TKO JE ŽIV, A TKO MRTAV? Kratki trailer nove sezone 'Igre prijestolja' zbunio baš sve!

 Screenshot YouTube

Na službenom kanalu popularne ‘Igre prijestolja’ na YouTubeu u petak je objavljen trailer za šestu sezonu serije koja s emitiranjem kreće u travnju iduće godine. Čini se da obožavateljima tek sad ništa nije jasno - tko je živ, a tko mrtav?

Trailer u trajanju od samo 30 sekundi donosi superbrzu izmjenu kadrova iz raznih sezona - primjerice smaknuće Neda Starka u prvoj sezoni, a izmjenjuju se likovi Daenerys Targaryen (Emilia Clarke), Aryje Stark (Maisy Williams) i Jaimea Lannistera (Nikolaj Coster-Waldau) što daje naslutiti da će odigrati i glavne uloge u novoj sezoni.

Na trenutak se pojavljuje u Bran Stark koji se nije ni pojavio u petoj sezoni, a sudbina Jona Snowa još uvijek je, čini se, neizvjesna.

Naime, nakon što se prije nekoliko tjedana na službenom profilu serije na Twitteru pojavila fotka Jona Snowa s natpisom ‘Travanj’ kojeg su na kraju prethodne sezone ubili njegovi 'prijatelji' iz Noćne straže, mnogi su se zapitali znači li to ipak njegov povratak.

Nagađanja potkrepljuje i lik Snowa koji na početku trailera gleda u daljinu da bi na koncu pripovjedač (Max Von Sydov) dramatično upozorio: ‘Nemaju pojma što im se sprema.’ Pogledajte i ocijenite sami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:49