PROGRAM ZA ODRASLE

VIVID TV Najveća arhiva filmova za odrasle dostupna i domaćim gledateljima

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.11.2018. u 13:36

YouTube/Vivid

Vividova brzorastuća televizijska divizija Vivid Entertainmenta u Los Angelesu, najavljuje da je kanal Vivid TV od studenoga 2018. dostupan u Hrvatskoj putem EVOTV/HPP, pružatelja DTT usluga u Hrvatskoj.

Vivid filmovi dostupni su za EVOTV / HPP korisnike putem 24-satnog linearnog kanala Vivid TV u paketu Zabava i glazba. Vivid TV nudi jedinstven program koji nikada nije bio prikazan na bilo kojem drugom kanalu za odrasle - ekskluzivna nova izdanja poznatih studija Blacked, 21Sextury, 21Sextreme, Girlsway i još mnogo toga.

Vivid Entertainment, najveća svjetska nagrađivana tvrtka za filmove za odrasle, formirala je strateški savez s Gamma Broadcast Groupom. Tijekom godina produciranja priznatih filmova, Vivid je okupio najveću svjetsku arhivu odraslih filmova od svakog pojedinog studija koji ostaje najprodavaniji online, na TV-u i trgovinama.

Distribuiran već u više od 50 zemalja, Vivid brand je sada dostupan hrvatskim pretplatnicima putem EVOTV / HPP. Tvrtka se stalno širi u Europi i ima linearne kanale Vivid TV Europe, Vivid Touch i Vivid Red HD. Vivid također ima ekskluzivna prava emitiranja na Kink, Tushy, Vixen, Blacked, Girlsway, Pure Tabu, 21 Sextury filmove i još mnogo toga u Europi. Drugim riječima, Vivid postaje vodeća marka za zabavu za odrasle u Europi.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo