CROATIA BIKE WEEK

BAJKERI NA PLAŽI Teksašanin Keegan McInroe večeras nastupa na pulskom moto susretu koji je prošle godine oborio rekord

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 29.08.2017. u 14:16

YouTube

 

PULA - Preko 20.000 posjetitelja prošle godine stavilo je Croatia Bike Week na kartu najposjećenijih moto partija na svijetu, a ovogodišnje okupljanje motorista održava se na još atraktivnijoj lokaciji uz more - Vallelungi. 

 

Već lani grad Pula zbog mnogobrojnih posjetititelja pokrenuo je postupak izrade prometnog projekta  kojim će se sustavno u širem gradskom centru,  gdje za to postoje prometno-tehnički uvjeti, obilježiti nova parkirališna mjesta za motocikle i skutere, kako bi se u Puli osigurao dodatni broj parkirališnih mjesta. Prošle godine tisuće posjetitelja u Pulu je došlo iz cijele Hrvatske, SAD-a, Novog Zelanda, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Finske, Austrije, Mađarske. Ove godine njima će se pridružiti i bajkeri  iz Kanade i Rusije, Engleske, Škotske, Litve, Norveške...

 

I ove godine na Vallelungi od 28.8. do 30.9. postavljeni su brojni štandovi gdje se može naći sve za bikere  - od kožnih jakni, rukavica, hlača, čizama... do torbi za motore i kacige, kao i nakita i punkta za masažu i tetoviranje, pa čak i štand sa moto biblijom.  Najupečatljiviji je zasigurno veliki moto defile kada nekoliko tisuća motora krene gradom, a on će se ove godine održati 2.9. u 16 sati. Uz koncerte bit će tu i moto igre i akrobacije na motociklu koje će izvoditi Dejan Špoljar.

 

Organizator susreta, Twin Horn MC, pripremio je čak 15 koncerata, a posjetiteljima  se nudi i prijevoz brodom s gradske rive na Vallelungu.

 

Nakon jučerašnjeg otvaranja, večeras nastupa Keegan McInroe iz Texasa, čiji je videospot za pjesmu 'Everybody Knows (There's a War)' potpisao pulski animator Undertoon Sale.

 

ELIPSO

Izdvajamo