NOVI ALBUM

KANDŽIJA I GOLE ŽENE Koncert na tajnoj lokaciji ovoga petka, nakon druženja s fanovima povodom početka prodaje 'Betona'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.06.2018. u 10:18

 

ZAGREB – Istaknuti osječki reper Kandžija poziva fanove i znatiželjnike na druženje uz prigodni početak prodaje novog albuma 'Beton'. Meet & Greet je zakazan ovog petka, 15. lipnja u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) s početkom u 18 sati. Svi koji na druženju kupe album dobit će i pozivnicu za intimni koncert Kandžije i Golih Žena koji će se održati istog dana na tajnoj lokaciji.

'Beton' kao novo izdanje predstavlja još jedno u nizu njegovih samostalnih glazbenih putovanja kojim potvrđuje svoje mjesto u vrhu domaćih liričara s izraženom žicom za slikovito i istančanim smislom za humor.

Sniman u garaži bez ikakve izolacije, okružen samo betonskim zidovima, album donosi 10 pjesama u kojima Kandžija majstorski ovladava savršeno preciznim zvukovima matrica. Za tvrde, futurističke i prljave beatove zaslužni su Koolade, Sett (Krankšvester), Siky i Darkan Kingić (Gole žene). Na albumu gostuju poznata glumica i pjevačica Ivana Rushaidat i mladi reper Spinoza iz Našica te ekipa s basketa na 'Ekipa s basketa', dok je mix i master radio Luka Tralić Shot (Elemental).

 

Album je dostupan na svim digitalnim platformama te u svim boljim CD shopovima. Izdan je u suradnji Kandžijinog labela Zlatne žbice records i Dostave Zvuka.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo