#13

TJEDAN DANA PRIJE POČETKA ORGANIZATORI OBUSTAVILI PRODAJU ULAZNICA INmusic festival rasprodan drugu godinu za redom, objavljen datum sljedećeg izdanja

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 20.06.2018. u 10:43

Getty Images

Alice in Chains, The Kills, Queens of the Stone Age, Nick Cave

Privlačan lineup, primamljiva lokacija, pristupačna cijena ulaznica, brojna priznanja domaćih i stranih medija, prošireni program... Sve su to pretpostavke za još jedno uspješno izdanje INmusica, koje je sada i službeno rasprodano tjedan dana prije početka, već drugu godinu zaredom.

U utorak 19. lipnja organizacija, kako kažu, najvećeg hrvatskog open-air festivala, službeno je obustavila prodaju festivalskih i dnevnih ulaznica za INmusic festival #13 na temelju popunjenosti festivalskih kapaciteta.

Kultni britanski NME drugu godinu zaredom uvrstio je INmusic među 12 najboljih svjetskih festivala te je tako najveći hrvatski glazbeni festival stavio uz bok glazbenim festivalima kao što su planetarno poznati Coachella, Reading And Leeds, Isle Of Wight, TRNSMT i NOS Alive.

Organizatori su već započeli pripreme za 14. INmusic te su objavljeni i datumi narednog festivalskog izdanja u 2019. godini. Četrnaesti INmusic festival održati će se na zagrebačkom Jarunu od 24. do 26. lipnja 2019. godine, a prve ulaznice za super-ranoranioce po najpovoljnijim cijenama od 299 kn biti će dostupne već na ovogodišnjem festivalu na blagajnama na festivalskom i kamperskom ulazu te na info pointu u prostoru festivala. Od 28. lipnja u prodaji su i ulaznice za ranoranioce putem službenog festivalskog webshopa.

Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man i The Kills samo su neka od velikih glazbenih imena koja će publika moći vidjeti na pozornicama našeg najvećeg open-air festivala. INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine, uz podršku OTP banke Hrvatska koja omogućuje beskontaktno plaćanje na festivalu.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo