ZLATNI PRSTI

Veliko iznenađenje na otvorenju Eurosonga: Kate Middleton oduševila svojim talentom

Kate Middleton

 Screenshot/youtube/HRT
Njezin doprinos otvorenju Eurosonga uključivao je kratku, instrumentalnu klavirsku izvedbu

Kate Middleton pridružila se natjecanju za pjesmu Eurovizije sudjelujući u uvodnoj sekvenci događaja. Za veliko finale, princeza od Walesa pridružila se nizu izvođača u videu otvaranja, a svirala je klavir u spotu za ovogodišnji Eurosong uz ukrajinsku grupu ‘Kalush Orchestra‘ koja je prošle godine odnijela pobjedu. Pjesma je dobila novu dimenziju uz hip-hop dionicu na engleskom. Veliko iznenađenje bilo je pojavljivanje princeze od Walesa Kate Middleton koja je svirala klavir.

Grupi su se pridružile i brojne britanske ikone, uključujući Andrewa Lloyda Webbera, Sama Rydera, Ms Banks, Ballet Black, Bolt Strings i Joss Stone.

Doprinos princeze od Walesa otvorenju Eurosonga uključivao je kratku, instrumentalnu klavirsku izvedbu koju su kreirali Joe Price i Kojo Samuel, a snimljena je ranije ovog mjeseca. Video princeze Kate snimljen je u Crimson Drawing Roomu dvorca Windsor.

Izgledala je prekrasno u haljini s otkrivenim jednim ramenom. Njeni smeđi pramenovi bili su stilizirani u opuštene valove koji su joj se slijevali preko ramena dok je svirala klavir.

Ovo doduše nije prvi put da je Kate impresionirala javnost svojim glazbenim umijećem. U prosincu 2021. iznenadila je obožavatelje prekrasnom izvedbom na svom koncertu božićnih pjesama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:18