KONCERT U MOČVARI

VIDEO: COMBICHRIST OPET U HRVATSKOJ Aggrotech/industrial metalci svojedobno su bili predgrupa Rammsteinu, a u Zagreb stižu poslije petogodišnje stanke

Combichrist
 Promo
 

Miljenici zagrebačke publike, Combichrist, u subotu 13. srpnja u Močvari će promovirati svoj novi album "One Fire".

Ovi, kako se sami vole nazivati, aggrotech/industrial metalci pažnju šire javnosti na sebe su skrenuli kao predgrupa Rammsteinu u zagrebačkoj Areni 2010. godine.

Prije toga u Aquariusu su održali vrlo upečatljiv koncert o kojem su dugo pričali svi oni koji su bend vidjeli uživo, a prije pet godina gostovali su u Tvornici kulture.

Combichrist je u 16 godina postojanja objavio osam albuma, a deveti "One Fire" svjetlo dana ugledao je 7. lipnja. Bend je prije izlaska albuma odradio veliku turneju po SAD-u i Kanadi, a 21. lipnja napokon su sletjeli i na europsko tlo.

Čovjek koji stoji iza Combichrista je Norvežanin Andy LaPlegua, koji je bend osnovao 2003. kao samostalni projekt u Atlanti. U počecima je sa sobom imao još jednog glazbenika na pozornici, a tijekom godina pridružuju im se i drugi.

Bend su obilježile relativno česte promjene članova, a trenutačno ga čine: vokal Andy LaPlegua, gitarist i back vokal Eric13, klavijaturist i back vokal Elliot Berlin, perkusionist Nick Rossi i bubnjar Will Spodnick, koji je u bend došao ove godine.

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 135 kuna, a na dan koncerta će, ako ih ostane, bit će 160 kuna. Iste se mogu kupiti u Dirty Old Shopu i Dallas Music Shopu u Rijeci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 06:26