VRIJEME JE ZA REPETITOR

VIDEO: KOTRLJAJUĆI ZID KOJI GAZI SVE PRED SOBOM STIŽE U ZAGREB Po mnogima najbolji regionalni bend priprema još jedan koncertni spektakl u Tvornici

Repetitor
 Christoph Voy
 

Beogradska post-punk senzacija Repetitor svojim je odličnim nastupima već godinama najveća koncertna atrakcija u regiji, a to dolaze potvrditi i u zagrebačku Tvornicu kulture, gdje će nastupiti 30. studenoga 2019.

Njihov koncert otvorit će mlada beogradska četvorka Gazorpazorp. Bend postoji od 2017. i već ima reputaciju možda i najboljeg sastava nove rock scene Beograda. Odradili su više od 30 koncerata, a ovo će biti njihov prvi nastup u Hrvatskoj!

A što se tiče Repetitora, nebrojene turneje kojima su prošli ne samo regiju, već i čitavu Europu, koncerti u Rusiji i Kini, turneja s Arcade Fire - samo su neke od crtica koje ovaj trio iz Beograda čine jedinstvenim. S tri albuma iza sebe i četvrtim u pripremi, osvojili su veliku bazu fanova i pobrali sjajne kritike, ali prije svega poznati su kao bend koji na koncertima radi show i proizvodi eksploziju energije koja nikoga ne ostavlja na mjestu.

Repetitor su svoj prepoznatljivi zvuk polako gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka i svega između. U svojem repertoaru donose pjesme koje prelaze granice žanrova i koje su stvorene na energičnom odnosu instrumenata i vokala, postupno gradeći karakterističan kotrljajući zvučni zid koji gazi sve pred sobom.

Repetitor bez sumnje predstavlja najbolje od suvremene garage rock scene Balkana. Bend čine Boris Vlastelica (gitara, vokal), Ana-Marija Cupin (bas gitara, vokal) i Milena Milutinović (bubanj, vokal).

Ulaznice u pretprodaji stoje 70 kuna, a na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 90 kuna.

Ovaj event jedan je u nizu koncerata koji se održavaju pod zajedničkim nazivom Fall festival, jer festivala nikad dosta, a u sklopu kojega u Tvornici nastupaju i Acid Mothers Temple, Mark Lanegan Band i Acid Arab live. Jedinstvena festivalska ulaznica za sve koncerte iznosi 290 kuna.

Prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18, Zagreb), Rockmark (Berislavićeva 13, Zagreb) i Entrio.hr.

PROMO

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:33