U LAGUNI STELLA MARIS

VIDEO: Sea Star okuplja ubojitu regionalnu hip-hop postavu koju predvode Vojko V, Klinac, Kuku$, Buntai…

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.02.2020. u 13:38

Umag, 240519.
U umaskom Stella Marisu odrzava se druga vecer Sea Star festival.
Na fotografiji: Bajaga i instruktori.
Foto: Goran Sebelic / CROPIX
Goran Sebelic / CROPIX

 

Nakon što su zagrebački trap majstori Kuku$, splitski hip-hop genijalac Vojko V i mlada osječka muzička nada z++ među prvima potvrdili svoj dolazak u magičnu lagunu Stella Maris, sad im se pridružuju i novi članovi Sea Star ganga - ovu ubojitu hip-hop postavu proširit će nitko drugi do najpopularniji reper nove generacije u regiji Klinac, zagrebački sastavi Buntai i 30Zona te slovenske nove nade Brudaz i Young Sanci.

Dora Barker

Klinac

 

Pojačanja stižu i iz Zrenjanina, a predvodi ih sve popularnija trap zvijezda Ognjen iz kolektiva Hazze te najistaknutija novosadska ekipa Cake Boys koju predstavljaju Triad & Yeah Left live. Svi oni okupit će se na Sea Star festivalu 22. i 23. svibnja, a već sljedeći tjedan stiže i nova objava headlinera zbog kojih će umaška laguna doslovno proključati uz fanove okupljene iz svih dijelova Europe.

 

Sea Star Gang pojačava tako listu top imena na ovogodišnjem festivalu koji u umašku lagunu Stella Maris dovodi i vodeću techno zvijezdu današnjice Amelie Lens, svjetsku senzaciju Meduzu, globalno najpopularniji bend ovih prostora Dubiozu kolektiv, apsolutni vrh regionalne elektronske scene u kojem su Umek, Tijana T, Insolate, kao i superjaku techno reprezentaciju na čelu s Farragom, Andreom Ljekajem, Damirom Hoffmanom, DJ Gumjom, Bronskim i Marcelom.

Prvo ime ovog novog vala objave je Klinac iz Banja Luke, zvijezda nove generacije koja je za kratko vrijeme izrasla u jednog od najvećih predstavnika novog urbanog pravca na ovim prostorima. Glazbu, tekstove i produkciju radi sam, a njegove pjesme bez problema hvataju višemilijunske brojeve na YouTubeu i Deezeru, dok mu i stariji kolege predviđaju da je njegovo mjesto na samom tronu - zagarantirano! Friško sa zagrebačkog asfalta u umašku lagunu dolazi pojačanje iz Kozari Bronxa, trap crew 30Zona te Buntai, koji su na prošlogodišnjem Sea Staru dokazali da im velike pozornice nisu nikakav problem.

Čest gost zagrebačkih trap partija Ognjen iz srpskog kolektiva Hazze predstavit će svoj solo materijal, a na fleksanje do jutra zovu i bad boysi slovenske scene trap crew Young Sanci uz mladi kolektiv iz Ljubljane Brudaz. Novosadsku ekipu Cake Boys, koja se već pet godina bavi selekcijom i promocijom hip hop glazbe te lifestylea predstavljaju izvrsni Triad & Yeah Left live.

PROMO

Ognjen

 

Četvrto izdanje Sea Star festivala održat će se na festivalski nadaleko poznatoj lokaciji - laguni Stella Maris u Umagu, 22. i 23. svibnja, uz Welcome Party 21. te Closing Party 24. svibnja 2020. Ulaznice možete nabaviti po cijeni od samo 229 kuna - u odnosu na finalnu, ulaznica donosi veliku uštedu od čak 40%, dok se VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kuna prodaju na web stranici Sea Star festivala te online u sustavima Ticketshop.hr i Entrio.

U prodaji su i turistički paketi već od 46 eura, koji osim ulaznice uključuju i smještaj dostupan putem službene turističke agencije festivala EXIT Trip, dok se različite opcije smještaja za Sea Star festival, koje uključuju premium kamp, apartmane, vile i hotele, mogu pronaći na stranici Sea Star festivala.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo