INMUSIC FESTIVAL

VIDEO Teslin toranj na Jarunu je gotov - pogledajte kako izgleda iz zraka

Najimpresivniji dodatni sadržaj InMusic festivala ove godine zasigurno je Teslin toranj koji uživa veliku pažnju javnosti od kad je najavljena njegova izgradnja.

Tridesetmetarska replika tornja jednako je impresivna izvana kao i iznutra gdje će se putem posebnog VJ programa prikazivati projekcije Teslinog i Bowiejevog života te stvaralaštva.

Jedinstvena festivalska pozornica posvećena je Nikoli Tesli i Davidu Bowieju, ali i ostalim velikanima glazbene scene koji su nas nedavno napustili te idejama koje mijenjaju svijet čineći ga ljepšim i boljim. Temelji ove impresivne građevine postavljeni su početkom lipnja.

Sada kada je gotova, montažna pocinčana konstrukcija ukupno sadrži oko 3500 čeličnih dijelova (elemenata i ploča) grupiranih u 265 radioničkih pozicija s ugrađenih oko 4000 vijaka.

Pogledajte impresivnu konstrukciju:

INmusic festival #11 održat će se od 20. do 22. lipnja 2016. godine na Jarunu u Zagrebu uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice su dostupne putem službenog festivalskog web shopa, mogu se uplatiti u više od 100 poslovnica OTP banke Hrvatska te se mogu kupiti u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Cijena trodnevne ulaznice iznosi 349 kuna (+ transakcijski troškovi), cijena dnevne ulaznice iznosi 300 kuna (+ transakcijski troškovi) dok je cijena za sedmodnevni festivalski kamp 250 kuna (+ transakcijski troškovi). Kamperske ulaznice, kao i jednodnevne ulaznice za festival, dostupne su isključivo putem službenog INmusic web shopa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 03:12