NEUMORAN

FOTO: PERO KVRGIĆ NA KAZALIŠNIM DASKAMA PROSLAVIO 90. ROĐENDAN Naš legendarni glumac uz vino, cvijeće i tortu oduševio publiku u Osijeku

 CROPIX

Primjereniji uvod u rođendansku proslavu nije mogao imati. Hrvatska glumačka legenda Pero Kvrgić večer uoči 90. rođendana i njegova jednako legendarna partnerica na sceni Lela Margitić još su jednom svevremenskom izvedbom 'Stilskih vježbi' oduševili publiku.

Mjesto radnje bilo je kino Urania u Osijeku, koje je dvije večeri zaredom - u četvrtak i petak, pred potpuno ispunjenim gledalištem ugostilo naše sjajne glumce i njihovu izvanrednu predstavu, koja je ušla u 50. godinu na sceni, ali svejedno i dalje iznova fascinira kako one koji je prvi put vide, tako i one kojima je to tko zna koje reprizno gledanje. Ako se ono što Pero i Lela rade na sceni zapravo može nazvati reprizom.

Zadovoljstvo nitko nije krio, a uz uobičajeno cvijeće i vino, organizatori su vitalnog Kvrgića iznenadili i predrođendanskom tortom povodom njegova 90. ljeta koje je napunio u subotu, a na kojoj je simbolično pisalo '90 sa stilom'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:48