HOSPITALIZIRAN JE

HRVATSKO GLUMIŠTE ŠOKIRANO NESREĆOM U KOJOJ JE STRADAO MISLAV ČAVAJDA 'Mislav je veliki radnik i odličan prijatelj, jako etičan, omiljen, apsolutno'

    AUTOR:
    • Ivana Mikuličin

  • OBJAVLJENO:
  • 18.09.2019. u 19:32

Split, 070814.
Glumac Mislav Cavajda koji igra glavnu ulogu u Othellu na Splitskom ljetu.
Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX
Bozidar Vukicevic / CROPIX

U povodu prometne nesreće u kojoj je ozlijeđen glumac zagrebačkog HNK Mislav Čavajda oglasila se predsjednica Udruženja dramskih umjetnika Perica Martinović.

- Mislav Čavajda je divan glumac i divna osoba. Želim mu brz oporavak i naravno da mu je Hrvatsko društvo dramskih umjetnika za sve što mu treba na raspolaganju - rekla je Perica Martinović.

Glumica Kostadinka Velkovska koja je obiteljska prijateljica familije Čavajda te je imala čast i glumiti s Mislavom Čavajdom u Kerempuhu, danas je bila zgrožena događajem.

- Mislav je veliki radnik koji se predaje svom poslu i vrlo je karizmatičan na sceni. A privatno je odličan prijatelj, etičan i omiljen, apsolutno - rekla je Kostadinka Velkovska.

Podsjetimo, Čavajda je stradao u naletu automobila u Jurjevskoj ulici u Zagrebu u noći s utorka na srijedu. Vozilom Hitne pomoći prebačen je u KBC Sestre milosrdnice gdje su mu utvrđene lakše ozljede, ali je zadržan na bolničkom liječenju. Kako su izvijestili iz zagrebačke policije, na Čavajdu je naletio 36-godišnji vozač Ford Focusa.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo