PREMIJERA VEČERAS U TEATRU &TD

'KAD TAD' O ŽENAMA U KRIZI Ideja za predstavu došla iz Facebook statusa pisanih u cvjećarnici

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 27.11.2017. u 12:28

Damir Žižić

Prizor iz opredstave 'Kad tad'

U autorskom projektu glumicâ Mie Biondić, Nataše Kopeč i Ivane Krizmanić te redateljice Marine Pejnović pratimo banalnu svakodnevicu koja dovodi tri žene različite životne dobi (25, 35, 45) do krize.

One se međusobno ne poznaju nego se susreću u čekaonici. Različitih su karaktera i imaju različite probleme, ali traganje za odgovorom i malom pauzom u životu ono je što ih povezuje. Od njih doznajemo kako je biti u krizi i problemu, što su sve pokušale kako bi se iz nje izvukle te se pitaju „kada je kriza počela?”, ali odbijaju nam reći istinu o onome što im u stvari dogodilo i što dubinski žele.

Kao što one tragaju za odgovorom, publika traga za istinom o njima samima, ali one je nisu spremne odmah priznati. Ova predstava bavi se prirodom žena, koja je specifično determinirana biološkim vremenom te gledamo kako to utječe na njihov život.

Premijera predstave 'Kad tad' redateljice Marine Pejnović, u produkciji umjetničke organizacije RUPER i Teatra &TD održat će se u ponedjeljak, 27. studenog u Teatru &TD u 20 sati. Reprizne izvedbe na rasporedu su 1., 2. i 4. prosinca.

Ideja za predstavu proizašla je iz facebook statusa Ide Jurjević koja je u svojoj cvjećarnici bilježila crtice iz života vrlo često uparene s promišljanjima o literaturi koju je u tom trenutku proučavala.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo