BIT ĆE TO PRAVI SPEKTAKL

VIDEO: DUBIOZA KOLEKTIV PONOVNO U NAJLJEPŠOJ ARENI! Četiri godine poslije legendarnog nastupa u pulskom amfiteatru popularni bend vraća se u Istru

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 01.02.2019. u 14:01

Zagreb, 170518.
City Plaza Zagreb, Slavonska avenija. Proslava 10.rodjendana Radio postaje Antena Zagreb sa 10 bendova uzivo Parni valjak, Gibonni, Massimo, Vatra, Psihomodo pop, Neno Belan, Hladno pivo, Urban, Pavel i Dubioza Kolektiv.
Na fotografiji: Dubioza kolektiv.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Suvar / CROPIX

 

Dubioza kolektiv vraća se u pulsku Arenu u subotu, 10. kolovoza. Koncert u najimpresivnijem otvorenom prostoru u ovom dijelu Europe bit će njihov jedini ovogodišnji nastup u tom djelu Hrvatske. 

Krajem srpnja 2015. Dubioza kolektiv održala je pred rasprodanim kapacitetom pulske Arene koncert koji se smatra jednim od najboljih u recentnoj glazbenoj povijesti Istre. Jedinstvena sinergija benda i publike uz fantastičnu koncertnu kulisu predivnog amfiteatra zabilježena je na videu koji Dubioza i dan danas koristi u promociji svojih nastupa diljem svijeta.

 

Četiri godine nakon tog velikog trijumfa bend se vraća u Pulu bogatiji za više stotina nastupa na nekoliko kontinenata, izdanje "Pjesmice za djecu i odrasle", kao i singl "Wild Wild East", prvu najavu internacionalnog albuma planiranog za listopad.

U ovom trenu puni se kalendar za 2019., a prva svirka planirana je za 16. veljače na južnoameričkom izdanju najuglednijeg world music festivala na svijetu, Womadu u čileanskom Santiagu. Raspored koji već uključuje i putovanja u Španjolsku, Rusiju, Češku, Francusku, Norvešku, Poljsku, Švicarsku, Njemačku i šire od danas za 10. kolovoza ima zapisanu i Hrvatsku.

 

Ulaznice za koncert u pulskoj Areni u prodaju kreću u ponedjeljak, 4. veljače. Do 31. ožujka cijena će im iznositi 100 kuna, do 9. kolovoza 120, a na sam dan koncerta 140 kuna. Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shop (Varšavska 13), sva prodajna mjesta Eventima i online na www.eventim.hr.

Promo
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo