CINESTAR I KAPTOL BOUTIQUE CINEMA

VIDEO, FOTO: EKSKLUZIVNO! NICK CAVE & THE BAD SEEDS UŽIVO U KOPENHAGENU! Ne propustite rock spektakl 'Distant Sky' 12. travnja jer reprize - nema!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 09.04.2018. u 12:39

Promo

 

Pripremite se za ljetne festivale savršenim audiovizualnim iskustvom u kinu! Snimljen u danskoj Royal Areni u listopadu 2017., "Distant Sky" u svakom smislu jest trijumfalan koncert benda Nick Cave & The Bad Seeds, koji je režirao nagrađivani redatelj David Barnard. Izvodeći sjajan materijal s albuma "Skeleton Tree" uz već dobro poznate pjesme iz Caveove bogate karijere, prvi nastup nakon 3 godine izazvao je uistinu ekstatičan odgovor fanova i kritike, potvrđujući njihovu uzajamnu privrženost gdje god nastupali.

Hvaljena turneja benda započela je u Australiji u siječnju 2017., prije nego li se proširila na Ameriku te završila u Europi i priskrbila im neke od najboljih recenzija u dosadašnjoj karijeri.

Promo

Promo
 

Koncertom "Distant Sky" CineStar i Kaptol Boutique Cinema nastavljaju niz odličnih rock spektakala na velikom platnu, a od rujna su prikazali "David Gilmour: Live at Pompeii" te "Black Sabbath: The End of The End".  Gradovi i CineStari u kojima u travnju možete pogledati danski nastup benda Nick Cave & The Bad Seeds su: Zagreb (Kaptol Boutique Cinema i CineStar u Branimir centru), Rijeka, Osijek, Split u Jokeru, Mostar i Novi Sad.

"Izniman odgovor na nezamislivo", "Veselo i trijumfalno iznad svih očekivanja", "U nekim trenucima napeto i gromovito, a u drugima  nježno i katarzično. Maestralno", samo su neke od velikog broja pozitivnih kritika.

Uživajte u posebnom kino iskustvu uz rock spektakl 12. travnja, kad se film prikazuje u cijelome svijetu, a reprize - nema! Ulaznice su dostupne ovdje.

Promo

Promo

Promo

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo