IZ EXITA NAJAVLJUJU

VIDEO: STIŽE NAJJAČI SEA STAR DO SADA! Ulaznice po poklon cijenama samo za najbrže dostupne 12. prosinca u 12 sati!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.12.2018. u 09:26

Promo

 

- Stiže najjači Sea Star do sada! - ujedinjeno najavljuju organizatori, Exit Festival i domaćin, grad Umag. Sea Star, zasluženo nominiran za najbolji europski festival, svoje će treće izdanje doživjeti od 24. do 25. svibnja 2019. godine u laguni Stella Maris. Više od 80 tisuća posjetitelja i brojni glazbeni superstarovi pomogli su da se festival već nakon dvije sezone prometne među najvažnije na Mediteranu, no treće ljeto dići će ljestvicu na dosad najvišu razinu!

- Prva dva izdanja Sea Star Festivala potvrdila su ogroman potencijal, a sljedeće godine idemo još jače i bolje. Krajem petoga mjeseca opet ćemo se skupiti iz svih dijelova svijeta i započeti ljeto u magičnoj umaškoj laguni, s najmoćnijim izdanjem festivala do sada! - izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita.

 

Grad Umag istaknuo se kao odličan domaćin, a kompleks Stella Maris kao idealna lokacija za Sea Star Festival, što su, jednako kao i ljepote i multikulturalnost Istre, isticali gosti iz cijeloga svijeta, dok su neka od najvećih glazbenih imena, oduševljena gostomprimstvom, produžavala boravak i ostajala na mini godišnjim odmorima.

- Nakon prva dva izdanja u kojima se u Umagu okupila brojna domaća, regionalna, ali i publika sa svih strana svijeta, grad Umag odlučio je, zajedno sa svim partnerima, za treći Sea Star napraviti poseban iskorak i podići festival na još veću razinu - dodao je Milovan Popović, direktor Turističke zajednice Grada Umaga.

Formula 2+2 pokazala se uspješnom prve dvije sezone pa će tako u petak 24. i subotu 25. svibnja Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi, dok je za četvrtak 23. pripremljen Welcome Party, a u nedjeljno jutro 26. svibnja završni Closing Party.

Početak prodaje ulaznica tempiran je za srijedu 12. prosinca u 12 sati, kad stižu festivalske ulaznice po poklon cijeni od svega 199 kuna, što je ušteda od čak 60% u odnosu na finalnu cijenu! Broj tih ulaznica veoma je limitiran količinom, a poklon cijena vrijedit će najdulje 24 sata ili do isteka zaliha.

Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kuna. Sve ulaznice mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria od 12. prosinca u podne.

 

Prva dva izdanja Sea Stara očarala su mnogobrojnu publiku te internacionalne i regionalne izvođače, koji su se u samim superlativima izrazili o kvaliteti i atmosferi festivala, ljepotama Istre, kao i prihvaćenosti od strane domaćina. Već prošla godina donijela je mnoštvo pozitivnih noviteta od kojih se posebno isticala spektakularna glavna pozornica, Addiko Tesla stage, najveća dosad postavljena u Istri, koja je dominirala lagunom. Kroz kompleks Stella Maris dosad je prošlo više od 80.000 posjetitelja koji su uživali u nezaboravnim nastupima svjetskih i regionalnih superstarova kao što su Prodigy, Robin Schulz, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyk, Pendulum, Dubioza Kolektiv, Kiša metaka, Nipplepeople, Krankšvester i Tram 11, a čuli su se i žanrovi poput elektronske plesene glazbe i trapa/hip hopa koji dominiraju globalnim zvukom.

  Uspjeh prošlogodišnjeg izdanja rezultirao je nominacijom za "Best Medium-Sized Festival", odnosno najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno na Europskim festivalskim nagradama! Uspjeh Sea Stara savršeno se uklopio u uspjeh svih festivala iz Exitove obitelji koji su ukupno uhvatili čak osam nominacija.

Promo
 

Marko Edge

Robin Schulz

Promo

Hurts

 

Marko Edge

Robin Schulz

Promo
 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo