IZ EXITA NAJAVLJUJU

VIDEO: STIŽE NAJJAČI SEA STAR DO SADA! Ulaznice po poklon cijenama samo za najbrže dostupne 12. prosinca u 12 sati!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.12.2018. u 09:26

Promo

 

- Stiže najjači Sea Star do sada! - ujedinjeno najavljuju organizatori, Exit Festival i domaćin, grad Umag. Sea Star, zasluženo nominiran za najbolji europski festival, svoje će treće izdanje doživjeti od 24. do 25. svibnja 2019. godine u laguni Stella Maris. Više od 80 tisuća posjetitelja i brojni glazbeni superstarovi pomogli su da se festival već nakon dvije sezone prometne među najvažnije na Mediteranu, no treće ljeto dići će ljestvicu na dosad najvišu razinu!

- Prva dva izdanja Sea Star Festivala potvrdila su ogroman potencijal, a sljedeće godine idemo još jače i bolje. Krajem petoga mjeseca opet ćemo se skupiti iz svih dijelova svijeta i započeti ljeto u magičnoj umaškoj laguni, s najmoćnijim izdanjem festivala do sada! - izjavio je Dušan Kovačević, osnivač Exita.

 

Grad Umag istaknuo se kao odličan domaćin, a kompleks Stella Maris kao idealna lokacija za Sea Star Festival, što su, jednako kao i ljepote i multikulturalnost Istre, isticali gosti iz cijeloga svijeta, dok su neka od najvećih glazbenih imena, oduševljena gostomprimstvom, produžavala boravak i ostajala na mini godišnjim odmorima.

- Nakon prva dva izdanja u kojima se u Umagu okupila brojna domaća, regionalna, ali i publika sa svih strana svijeta, grad Umag odlučio je, zajedno sa svim partnerima, za treći Sea Star napraviti poseban iskorak i podići festival na još veću razinu - dodao je Milovan Popović, direktor Turističke zajednice Grada Umaga.

Formula 2+2 pokazala se uspješnom prve dvije sezone pa će tako u petak 24. i subotu 25. svibnja Sea Star Festival svirati u svojoj punoj snazi, dok je za četvrtak 23. pripremljen Welcome Party, a u nedjeljno jutro 26. svibnja završni Closing Party.

Početak prodaje ulaznica tempiran je za srijedu 12. prosinca u 12 sati, kad stižu festivalske ulaznice po poklon cijeni od svega 199 kuna, što je ušteda od čak 60% u odnosu na finalnu cijenu! Broj tih ulaznica veoma je limitiran količinom, a poklon cijena vrijedit će najdulje 24 sata ili do isteka zaliha.

Za sve one koji vole veći komoditet i specijalan tretman, u prodaji će se naći i VIP Gold ulaznice po cijeni od 750 kuna. Sve ulaznice mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Ticket Shopa i Entria od 12. prosinca u podne.

 

Prva dva izdanja Sea Stara očarala su mnogobrojnu publiku te internacionalne i regionalne izvođače, koji su se u samim superlativima izrazili o kvaliteti i atmosferi festivala, ljepotama Istre, kao i prihvaćenosti od strane domaćina. Već prošla godina donijela je mnoštvo pozitivnih noviteta od kojih se posebno isticala spektakularna glavna pozornica, Addiko Tesla stage, najveća dosad postavljena u Istri, koja je dominirala lagunom. Kroz kompleks Stella Maris dosad je prošlo više od 80.000 posjetitelja koji su uživali u nezaboravnim nastupima svjetskih i regionalnih superstarova kao što su Prodigy, Robin Schulz, Fatboy Slim, Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Paul Kalkbrenner, Paul Van Dyk, Pendulum, Dubioza Kolektiv, Kiša metaka, Nipplepeople, Krankšvester i Tram 11, a čuli su se i žanrovi poput elektronske plesene glazbe i trapa/hip hopa koji dominiraju globalnim zvukom.

  Uspjeh prošlogodišnjeg izdanja rezultirao je nominacijom za "Best Medium-Sized Festival", odnosno najbolji festival do 40.000 posjetitelja dnevno na Europskim festivalskim nagradama! Uspjeh Sea Stara savršeno se uklopio u uspjeh svih festivala iz Exitove obitelji koji su ukupno uhvatili čak osam nominacija.

Promo
 

Marko Edge

Robin Schulz

Promo

Hurts

 

Marko Edge

Robin Schulz

Promo
 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo