DOBROSUSJEDSKI ODNOSI

FOTO: 'NADAM SE DA SE VIDIMO U FINALU!' Najzgodnija hrvatska navijačica i zaljubljenica u nogomet čestitala Srbima na pobjedi nad Kostarikom

 
Ivana Knöll
 INSTAGRAM

Ivana Knöll, 26-godišnja crnka koja se 2016. natjecala na izboru za Miss Hrvatske kao predstavnica naše dijaspore, prošli vikend bila je glavna atrakcija na stadionu u Kalinjingradu, gdje je zdušno bodrila Vatrene na utakmici protiv Nigerije.

O seksepilnoj Ivani su se, naime, raspisali i srpski mediji, koji su također ostali očarani njezinim izgledom.

A naša ljepotica Blicu je otkrila kako je kao djevojčica i sama trenirala nogomet, a i njezin otac je, dodala je, strastveni navijač koji ju je stalno vodio na utakmice.

Knöll je iskoristila priliku i čestitala susjedima na pobjedi nad Kostarikom te poručila: "Nadam se da se vidimo u finalu!".

Inače, Ivani, koja se rodila u Frankfurtu, a živjela je u Čapljini pa u Zagrebu upisala Grafički fakultet, najzgodniji nogometaš je David Beckham (43), a Blicu se pohvalila kako su i nju u nekoliko navrata pokušali osvojiti upravo nogometaši, ali nije otkrila koji.

- Najbitnije mi je da je muškarac iskren i da je veseljak, bilo da je nogometaš ili bilo koje druge profesije - zaključila je Knöll.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 11:10