SEKSI MAMA

FOTO: NAPALI JE JER JE I TRUDNA NASTAVILA PLESATI OKO ŠIPKE Žena odgovorila zlim jezicima koji su je osuđivali zbog vježbe

 Instagram

Ples oko šipke gotovo sigurno ne spada u one aktivnosti koje će među prvima ženama pasti na pamet kad razmišljaju o tome kako ne pretjerati s gomilanjem kilograma u trudnoći. Stoga nije ni čudo da je ova buduća majka šokirala korisnike društvenih mreža.

Osim što pleše oko šipke, Jill MacLean osvojila je i titulu Miss Pole Dance Australia (Miss plesačica oko šipke), a ova je 36-godišnjakinja poznata i pod nadimkom Cleo the Hurricane. Čak ni kad je bila trudna, nije dozvolila da nešto stane na put njezinoj ljubavi prema ovom obliku tjelovježbe, prenosi Stuff.co.nz .

U posljednjoj je objavi na svom blogu MacLean objasnila da je prestala izvoditi neke teže poze i vježbe zbog trudnoće, no nije prestala u potpunosti jer se i dalje htjela osjećati seksipilno u vlastitoj koži bez obzira na činjenicu da joj se tijelo mijenja.

‘Bit ću posve iskrena. Ja apsolutno obožavam ovu trudnoću (ok, veći dio priče), ali istovremeno se nikad nisam osjećala toliko neprivlačno kao danas, posebno u posljednjem tromjesečju. Da, definitivno se zbog trudnoće osjećam ženstveno i samouvjereno, ali seksi? Ne! Uskoro ću roditi i tijelo mi se jako promijenilo. Dobila sam 22 kilograma i kad se gola pogledam u ogledalo, sviđa mi se što vidim, no u posve drugačijem svjetlu’, napisala je.

MacLean je kroz fotografije dok pleše oko šipke pokazala kako joj je rastao trbuh, a svaki put kad bi obukla štikle i zaplesala, opet bi se osjećala seksi.

Obzirom da su je zbog toga napali na društvenim mrežama i blogu, MacLean je objasnila da trudnoću i bebu koju nosi u trbuhu shvaća jako ozbiljno i da nikad ne bi napravila ništa da se ne osjeća sto posto sigurno i ugodno.

Ne želi se ispričavati, ali kaže da se kao žena želi osjećati seksi i poželjno. Većina je ipak podržava.

U međuvremenu je rodila zdravog dječaka, nazvala ga je John Rocco, a fotografije vesele obitelji dokazuju da joj vježbanje nije nimalo naškodilo.













Do u think I'm sexy? Haha

A photo posted by cleothehurricane (@cleothehurricane) on Jan 21, 2016 at 11:55am PST









Family

A photo posted by cleothehurricane (@cleothehurricane) on Feb 2, 2016 at 8:33pm PST









Big belly splits! 4 weeks to go eeek! #pregnantpoledancer

A photo posted by cleothehurricane (@cleothehurricane) on Feb 20, 2016 at 9:37am PST









It's nearly time! T minus 3 weeks!

A photo posted by cleothehurricane (@cleothehurricane) on Feb 29, 2016 at 2:18pm PST

























Pretty cool my story got into the #dailymail in the UK!

A photo posted by cleothehurricane (@cleothehurricane) on Mar 17, 2016 at 11:11am PDT









Last day in hospital! They have treated us so well and baby John Rocco is happy and healthy! We couldn't be happier!

A photo posted by cleothehurricane (@cleothehurricane) on Mar 25, 2016 at 11:07am PDT





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 03:50