PROROČANSKA OBJAVA

FOTO: NIJE NI SLUTILA DA ĆE JOJ TO BITI POSLJEDNJI SELFIE Fotografiju je objavila minutu prije polijetanja aviona koji se ubrzo srušio

 Screenshot/Twitter

Mlada ruska make up artistica Ana Sergeeva (25) objavila je posljednji selfie iz aviona samo nekoliko sati prije nego što se let na kojem je trebala stići kući srušio i povukao u smrt svih 55 putnika i 7 članova osoblja.

Ana je posljednjih šest mjeseci radila u Dubaiju i u nedelju je krenula doma na tjedan dana kako bi posjetila obitelj u Rusiji.









- Ana je živjela u Dubaiju kako bi uzdržavala svoju majku i 11-godišnjeg brata koji žive u Kharkivu.. – izjavila je bliska prijateljica Katarina.

Samo nekoliko mjeseci ranije, Sergeeva je objavila sliku svoje avionske karte sa opisom: 'Idem kući na tjedan dana!' Selfie iz aviona vrlo je popularan trend, pa je tako i šminkerica objavila svoj, no nije ni slutila da će to biti posljednja slika koju će objaviti.

Avion se srušio netom prije slijetanja na pistu aerodroma u Rostovu na Donu. Dok se prvotno vjerovalo kako je nesreća rezultat greške pilota, pojavila se snimka koja pokazuje jake udare vjetra koji su s lakoćom nosili avion s jedne na drugu stranu, zbog čega je i došlo do tragične nesreće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:38