OSVOJILA ŽIRI I PUBLIKU

FOTO: LIJEPA SLAVONKA NA INSTAGRAMU POKAZUJE ZAŠTO JE NOVA MISS UNIVERSE 'Ostala sam bez daha onog trena kad su me proglasili pobjednicom'

 
 Instagram

Lijepa Slavonka Mia Pojatina ponijela je laskavu titulu Miss Universe Hrvatske, a osim žirija u HTV-ovu studiju Anton Marti, kao Miss fotogeničnosti odabrali su je pratitelji na Facebooku i Instagramu.

- Nijedna od nas nije to očekivala, ali sve smo to priželjkivale. To je nevjerojatno iskustvo. Samim time što imam dvije titule preponosna sam jer nije me odabrao samo žiri, nego i gledatelji i cijela nacija. Nisam to forsirala, što znači da je glasovanje bilo iskreno. Svaki lajk i svaki glas za mene je značio korak prema pobjedi. Jedna titula je 'vau', a za dvije naprosto nemam riječi. Ostala sam bez daha onog trena kad su me proglasili misicom - iskrena je 22-godišnja Mia.

Prijaviti se ovaj prestižan izbor ljepote Mia je odlučila nakon što je lani u listopadu diplomirala medicinsko-laboratorijsku dijagnostiku na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu.

Divlja u srcu

- Mislila sam se početi baviti strukom, ali još uvijek sam u duši predivlja jer imam samo 22 godine i završila sam sve u roku sa super uspjehom. Osjećala sam želju da idem dalje i napravim nešto više za sebe, što neću moći kasnije kad počnem raditi u struci. Tako sam se odlučila na još jedan izazov, a to je Miss Universe - kaže ljepotica iz Nove Gradiške.

Iako je njezina diploma iz medicinske branše, jedna od glavnih nagrada koju joj je donijela titula Miss Universe je stipendija na Zagrebačkoj školi ekonomije i menadžmenta.

- Ja sam vrlo ambiciozna i perspektivna osoba i za mene je ZŠEM bio velik motiv. Svestrana sam. Što se tiče medicine, to mi je ljubav i volim raditi to što radim, ali sigurna sam da bih se jako dobro snašla i na ovom drugom području. Svakako ću se školovati koliko god to budem mogla - naglasila je.

@ella.delac make up

A post shared by Mia (@miapojatina) on

Karijera modela također joj je privlačna.

- Sviđa mi se posao modela. Pokušat ću to iskoristiti u svakom mogućem aspektu ako se otvore dobre prilike. Bila bih luda da to zanemarim kad sam već prešla ovoliki put. To mi je želja i trenutačno sam fokusirana samo na to. Ne mogu reći što će biti u budućnosti, ali svaki dan se budim optimistična i želim istražiti svaki novi dan kao novi izazov - priča misica. Svestrana Mia tečno govori engleski, svira klavir, uživa u pjevanju, a bavila se i brojnim sportovima. No, karijeru izvan Hrvatske ne priželjkuje.

A post shared by Mia (@miapojatina) on

Drugi kontinent

- Predivno je vani i svaka država ima svoje prednosti. Sve je to lijepo vidjeti, ali Hrvatska je moja zemlja, tu su moji ljudi i nikad ne bih otišla odavde. Možda godinu, dvije napraviti neku karijeru da upišem to u svoj CV, ali uvijek bih se vratila. Ovdje nam treba ljudi, trebamo gurati svoju predivnu zemlju, a ne bježati dalje - napominje.

Najveći navijači i podrška bili su joj roditelji i mlađa sestra.

- Moja mlađa sestra ima 18 godina i jako sam ponosna na nju. Jedva čekam vidjeti njezino odrastanje jer je razlika među nama četiri godine. Uči od mene i volim je najviše na svijetu - zaključila je Mia. Još nije poznato gdje će se krajem godine održati svjetski izbor za Miss Universe, no budući da je obišla dosta europskih zemalja, priželjkuje put na neki drugi kontinent.

Na Instagramu je prati više od 3000 ljudi, a ne sumnjamo da će ovih dana ta brojka još više rasti, jer profil joj je ispunjen atraktivnim, seksi fotografijama.

#tb miss sporta U iščekivanju novog ljeta

A post shared by Mia (@miapojatina) on

Train Like a beast Look Like a beauty! #workharder

A post shared by Mia (@miapojatina) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:20