IZBOR ZA MISS SUPRANATIONAL

FOTO: Maja Lena Lopatny u glamurozno seksi izdanju u kakvom je još niste vidjeli

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 10.05.2016. u 08:17

Ranko Šuvar / CROPIX / Ranko Šuvar / CROPIX

Zagreb, 090516. KD Vatroslav Lisinski. Regionalni izbor za Miss Zagreba i zagrebacke zupanije za Miss Supranational Hrvatske. Na fotografiji: Maja Lena Lopatny. Foto: Ranko Suvar / CROPIX

Hrvatske ljepotice natjecale su se u zagrebačkoj KD Vatroslav Lisinski u ponedjeljak za prvu titulu Miss Supranational. Show su došle pogledati i brojne poznate Hrvatice poput Maje Lene Lopatny, Tamare Roglić, Sanje Bjedov Popović, Hane Tabaković, Melite Hanžek i drugih...

Titulu Miss Supranational odnijla je Petra Bojić, za Miss fotogeničnosti izabrana je Doris Arbanas, druga pratilja postala je Edita Marenić, a prva pratilja Elena Dizdar.

Finale Miss Supranational Croatia 2016.  održat će se u mjestu Lun na otoku Pagu, 9. lipnja, i to će biti prvi izbor za Miss Supranational. Između osamnaest finalistica iz cijele Hrvatske samo će jedna osvojiti titulu te će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru u Poljskoj, gdje će krunu predati ovogodišnja misica Stephania Stegman.

Od gostiju svojom se dugom, modrom haljinom otvorenom na ramenima i ukrašenom velikim volanom istaknula Maja Lena Lopatny. Pripijena je haljina otkrila njezinu savršenu figuru pa ne čudi da je plijenila pažnju.

Fotografima su spremno pozirale i vlasnice licence ovog izbora ljepote Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović, a okupljene su zabavljali Antonija Šola, Mladen Burnać i drugi.

 

Izdvajamo