ROYAL BRIDE

FOTO: POZNATE HRVATICE POHRLILE NA OTVORENJE NAJVEĆEG SALONA VJENČANICA U OVOM DIJELU EUROPE Nisu skrivale oduševljenje viđenim, uvjerite se zašto

 
Kristina Krepela, Lucija Lugomer, Tina Walme, Antonija Stupar Jurkin, Andrea Andrassy
 Goran Perišin

Jedna poznata izreka kaže "kad radiš ono što voliš, to je kao da niti jedan dan života zapravo nisi proveo radeći". A ako se tome doda velika količina ljubavi i odricanja, nastaje nešto više od samoga posla, nešto što zvuči predobro da bi bilo istinito, a u ovome slučaju to je brend Royal Bride koji već 11 godina u onome što radi nema konkurenciju i uspješno posluje na europskim i svjetskim tržištima, sve od Azerbajdžana do Kine.

Zašto? Jer već godinama, osim samoga imena, pruža nezaboravno iskustvo za ženu istančanoga ukusa koja poželi za sebe jedan ovakav dizajnerski komad.

Ivana Bilić, poslovna žena, modna dizajnerica i vlasnica brenda Royal Bride, na svečanom otvorenju svog novog salona kolekcijom za nadolazeću 2020. godinu oduševila je brojne okupljene. Među uzvanicima našle su se i neke poznate dame poput TV voditeljice Antonije Stupar Jurkin, Andree Andrassy, glumice Kristine Krepele, plesačice Tine Walme i plus size manekenke Lucije Lugomer, koje nisu skrivale oduševljenje viđenim.

Svaka vjenčanica i večernja haljina unikatna je i ručno rađena od najfinijih i najekskluzivnijih materijala. Dok je većina salona za vjenčanice orijentirana isključivo na prodaju, Royal Bride nemjerljivo vodi na tržištu upravo zbog proizvodnje.

Čak više od 4500 zadovoljnih dama svoje "sudbonosno da" izrekle su u vjenčanicama koje su nastale prema idejama i pod budnim okom Ivane Bilić, uz vrijedne i kreativne ruke Royal Bride tima.

Osim što je Royal Bride najveći salon u ovom dijelu Europe, njegov interijer definitivno je mjesto na kojemu će se svaka buduća mladenka ili klijentica osjećati upravo onako kako zaslužuje.

Prekrasan i vrijedan divljenja, prostor uređen do najsitnijeg detalja teško će koga ostaviti ravnodušnim. Ulica kneza Mislava 9 u Zagrebu nova je "it" adresa za sve mladenke koje ne pristaju na kompromis.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:50