NIJE IM LAKO

FOTO: ŠESTORICA VELIČANSTVENIH POSTALI PREDMET ISMIJAVANJA Organizatori naprasno otkazali izbor za mistera: 'Nema smisla, preružni ste!'

 
 Facebook

Organizatori izbora ljepote među muškarcima u Meksiku morali su otkazati događaj nakon što natjecatelji nisu ispunili ni ‘osnovne uvjete fizičkog izgleda’.

Samo šestorica muškaraca prijavilo se za natjecanje Mr Tabasco 2017 kad je najavljeno još polovicom godine. Modni agent Oscar Servin Leon nadgledao je organizaciju izbora u jugoistočnoj meksičkoj državi Tabasco i imao prilično visoka očekivanja. Štoviše, mediji su kritizirali prvu reklamu za izbor ljepote u kojoj je naglašeno da bi natjecatelji trebali biti viši od 177 cm, neoženjeni, bez djece, atletski građeni i bez striperskog iskustva, piše Daily Mail.

Međutim, kad se veličanstvena šestorka pojavila na snimanju, budućnost izbora ljepote postala je upitna. Ipak, dečki su se fotografirali i odradili pripremno snimanje - u kupaćim kostimima, ležernoj i formalnoj odjeći.

Obzirom da ni reakcija publike nije bila očekivana, organizatori su potvrdili da otkazuju natjecanje. ‘Nacionalna organizacija Mr Model Mexico žali, no izbor za Mr Model Tabasco 2017 otkazan je do daljnjeg jer natjecatelji nisu uspjeli zadovoljiti fizičke zahtjeve koje je propisala organizacija’, stoji u službenom priopćenju.

Naravno, na društvenim mrežama korisnici su jedva dočekali ovakvu situaciju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 16:11