CRVENI TEPIH

FOTO: UGLEDNA IMENA DOMAĆE ESTRADE NA VELIKOJ REVIJI MATIJE VUJICE U ulozi manekenke pojavile s Ornela Vištica, Nikolina Ristović, Viktorija Rađa...

U ulozi manekenke pojavile su se i Ornela Vištica, Viktorija Rađa te Nikolina Ristović
 CROPIX

Matija Vuica, hrvatska dizajnerica čije su kreacije stigle i na crvene tepihe velikih svjetskih događanja, sinoć je domaćoj publici otkrila svoju novu kolekciju.

U skladu s dizajneričinim toaletama prepoznatljivim po glamuroznosti koju gaji od samih početaka svoje karijere, za mjesto događanja odabran je dvorac Trakošćan. U ime revije prigodno je uklopila i sponzora, nazvavši je “Kraljevstvo za King”, no cijelo događanje bilo je u pravom kraljevskom ozračju. Kako je Vuica i najavila, uzvanici su uživali u višesatnom “neponovljivom iskustvu avanture druženja, kulture i visoke mode”. Subotnji izlet započeo je piknikom u 17 sati, nastavio se razgledavanjem prekrasnog dvorca da bi kulminirao spektakularnom revijom u tom povijesnom spomeniku nulte kategorije.

Vuica je pazila na svaki detalj pa je to postao uistinu “dvorski prijem” s velikim brojem uzvanika iz javnog života, a među kojima su neki od njih prošetali i modnom pistom. To se prvenstveno odnosi na Zrinku Cvitešić, koja je s Matijom Vuicom ruku pod ruku prošetala njezinu novu raskošnu haljinu, što i ne čudi jer dizajnerica i oblačila našu glumicu za velike filmske festivale i premijere te upravo njoj može zahvaliti prvi plasman svojih kreacija na strane red carpete.

Pistom je prošetala i Viktorija Rađa, koja je ujedno i zaštitno lice te nove kolekcije, kao i glumica Ornela Vištica i voditeljica Nikolina Ristović. Među poklonicima njezina dizajna i mode općenito tu večer su se našli i odvjetnica Jadranka Sloković, Daniela Trbović, Indira Levak sa suprugom Miroslavom, Tihana Harapin Zalepugin te brojne druge poznate osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:52