JOOP! ODIJELA

FOTO: VATRENI SNIMILI MODNI EDITORIJAL, UŠLI SU U ULOGU MANEKENA Pogledajte službeni outfit hrvatskih reprezentativaca za predstojeće SP u Rusiji

 
 Goran Čižmešija, Mirko Janković

Kao u uvijek, službeni outfit naših sportaša za velika događanja izaziva golemu pozornost, a kada se na fotografijama pojave naši “vatreni” u elegantnom izdanju, izgledajući poput modela na stranicama luksuznih modnih magazina, ona je još veća.

Tomislav Može

Naime, jedan od vodećih muških modnih brendova Joop! ekskluzivni je sponzor hrvatske nogometne reprezentacije, za koju je dizajnirana personalizirana linija službenih odijela za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji 2018. Naši reprezentativci, od kojih mnogi igraju ključne uloge u najpoznatijim hrvatskim i svjetskim nogometnim klubovima, te članovi stručnog stožera HNS-a, zablistat će u odijelima skrojenima prema mjeri, vrhunske kvalitete i besprijekorne udobnosti po kojima je njemački brand Joop! poznat.

Tomislav Može

- Pažljivo izvedenim dizajnom, Joop! je za naše nogometaše stvorio jedinstven vizualni identitet, ključan za svakog modernog, urbanog muškarca - kažu iz Heraldi for men storea, koji nudi ovaj brend u Hrvatskoj - S obzirom na svoju svjetsku uspješnost, snagu i emocije koje pokazuju na nogometnom terenu, hrvatski nogometni reprezentativci savršeno predstavljaju brend Joop! koji, među ostalim, simbolizira autentičnost te snagu povezanu s emocijama.

Prilika da odjenu ova odijela pruža se svim muškarcima željnima elegancije. Naime, službeni outfit nogometne reprezentacije dostupan je u Heraldi for men storeovima u zagrebačkoj Frankopanskoj ulici te u Arena centru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:37