VICTORIA'S SECRET

FOTO: VRUĆI PRIZORI S NAJSEKSI REVIJE SVIJETA Veteranka modnih pista u suzama se oprostila od slavnih krila, no svi su gledali u seksi Kendall

 
 Mike Segar/Reuters / Profimedia, Abaca

Kendall Jenner bila je apsolutna kraljica sinoćnje revije donjeg rublja Victoria’s Secret. Uz nju su bile i njezine prijateljice Gigi i Bella Hadid, i sve tri su se očito odlično zabavljale na pisti, smijale, slale poljupce i zavodile publiku.

Sve tri su impresionirale svojim savršeno isklesanim tijelima, a Bella je za magazin People u backstageu progovorila o lajmskoj bolesti, koja joj je dijagnosticirana, i rekla da se osjeća zdravije i snažnije nego ikad.

- Morate mentalno biti dosta jaki da biste se izborili za sebe. Posljednjih nekoliko godina bila sam zbilja bolesna i bilo mi je jako teško prepustiti se showu i zabaviti se. Ove godine konačno osjećam da sam opet svoja, sretna i zdrava - rekla je Bella.

Osim ‘zlatne trojke’ pistom je dominirala i Winnie Harlow koja je ispisala povijest kao prvi supermodel s vitiligom.

Veteranka i najstarija Victorijina anđelica, Adriana Lima, nakon 19. nastupa na reviji oprostila se od slavnih krila. Ovo je bio njezin posljednji izlazak na pistu za slavni brend donjeg rublja. 37-godišnja majka dvoje djece nije mogla sakriti suze dok se zahvaljivala publici u svom posljednjem izlasku. Brend joj je tijekom šetnje pistom posvetio video u kojem su je opisali kao ‘najveću anđelicu svih vremena’.

VELIKA FOTOGALERIJA REVIJE VICTORIA'S SECRET:

Krila su ove godine nosile i Behati Prinsloo, Candice Swanepoel, Elsa Hosk i Stella Maxwell, a show su svojim nastupima začinili Rita Ora, Halsey, Shawn Mendes, The Chainsmokers, Bebe Rexha, Kelsea Ballerini i The Struts.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:34