SEKS SIMBOL SEDAMDESETIH

IMA 71 GODINU I UPRAVO JE PROGLAŠENA IKONOM STILA! I dalje aktivna Debbie: 'Morate pronaći nešto u sebi što vas čini puno drukčijim od ostalih'

    AUTOR:
  • OBJAVLJENO:
  • 15.02.2017. u 11:19

Debbie harry at the ELLE Style Awards 2017 in association with H&M. London, United Kingdom - Monday February 13, 2017. at the ELLE Style Awards 2017 in association with H&M. London, United Kingdom - Monday February 13, 2017., Image: 320850308, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS- Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Photoshot - sales@avalon.red London: +44 (0) 20 7421 6000 Los Angeles: +1 (310) 822 0419 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment
Profimedia, Uppa entertainment

Debbie Harry na dodjeli nagrada Elle

Američka pjevačica i glumica, glavni vokal rock grupe Blondie, Debbie Harry (71) proglašena je ikonom stila na britanskoj dodjeli Elle Style Awardsa gdje je, pozirajući s krunom na glavi pokazala da je još uvijek jedna od najživopisnijih dama glazbene scene.

"Sa stajališta punk pokreta i glazbe, koja je bila vrlo dekonstruktivistička, destruktivna, ponekad i prilično uvredljiva, morate pronaći nešto u sebi što vas čini puno drukčijim od ostalih. Morate se osjećati lijepim, morate se osjećati ugodno... a ja se moram osjećati seksi", rekla je za Reuters na crvenom tepihu prije početka svečanosti.

Jedan od vodećih seks simbola svoje generacije na sinoćnjoj je dodjeli Elle Style Awards vrlo raspoloženo pozirala okupljenim fotografima u crvenom odijelu Vivienne Westwood, bijeloj košulji i crno-bijelim cipelama. Na glavi je nosila krunu koju je također dizajnirala poznata kreatorica.

Ostavljala je dojam osobe koja se odlično zabavlja te dodjelu ne shvaća kao nešto ozbiljno i važno.

Harry, koja je prošle godine navršila 71 godinu, na dodjelu je stigla u pratnji gitarista i prijatelja Chrisa Steina te najavila jedanaesti po redu studijski album grupe Blondie koji će izaći u svibnju pod nazivom "Pollinator".

Britanski Elle tradicionalnu dodjelu nagrada za stil održava neposredno prije održavanja dodjele prestižnih Oscara.

Među slavnim uzvanicama i nagrađivanima sinoć su na dodjeli bile Arisona Muse, Emma Watson koja je proglašena Ženom godine, Chistopher Bailey koji je dobio nagradu za najbolji "British brand of the year" za Burberry, no svu pozornost privukla je vitalna Debbie.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo