NEKI OSNOVNI KOMADI

OSTAVITE SAMOPOUZDAN I PROFESIONALAN DOJAM! Šest košulja koje bi svaki muškarac trebao imati, pogotovo ako upravo tražite posao

 Pixabay

Svaki muškarac kojem je stalo do toga da ostavi dobar dojam mora u ormaru imati barem nekoliko komada odjeće u kojoj će izgledati profesionalno i dominantno.

Košulje nisu rezervirane samo za one koji rade "uredske poslove". Pristojna kombinacija važna je za ostavljanje dobrog prvog dojma i ako ste u fazi traženja posla, ili pak idete na sastanak na kojem je bitno da osobe 's druge strane stola' vjeruju da ste sposobni i samopouzdani.

Tim s Insider Picksa razgovarao je sa stilistima i sastavio popis šest košulja koje bi svaki muškarac, bez obzira na godine, trebao imati u svom ormaru.

1. Bijela košulja

Klasična bijela košulja dugih rukava jednostavno je nešto što moraju imati i žene i muškarci. S njom ne možete fulati, a čak i ako je obučete na obične traper hlače djelovat ćete svježe, mladenački i uredno. Također, ako i izdvojite koju kunu više za nju - ne bojte se. Bijela košulja neće nikad izaći iz mode!

2. Plava košulja

Plava košulja je smirenija varijanta za svaki dan za klasičan, "ziheraški" izgled. Ona odlično ide i uz odijela plave, crne ili sive boje.

3. Prugasta košulja

Stilisti kažu da vas prugasta košulja čini vitkijima, ali preporučuju jednostavne boje (primjerice, bijela košulja s prugicama u jednoj boji) jer ćete je moći puno lakše kombinirati sa svime.

4. Košulja s ovratnikom drugačije boje

Košulja koja je u jednoj boji, dok joj je ovratnik u drugoj, nije za svakodnevne kombinacije, već za malu promjenu kad želite pokazati odvažnost. Najčešće ćete pronaći takve košulje s bijelim ovratnicima, dok je košulja u nekoj jarkoj boji.

5. Karirana košulja

Ova košulja obično je među prvim odabirima mlađih muškaraca kad krenu "obnavljati garderobu" jer djeluje ležerno pa znate da nećete 'pretjerati' ako se u njoj pojavite na poslu usred tjedna. Dobro je i za 'mrzitelje' kravata, jer je uz nju baš i ne trebate (štoviše, teško ju je dobro kombinirati uz kravatu zbog boja).

6. Svečana košulja za odijela

Ovo je puno svečanija košulja koju nosite za posebne prilike. Ako se još odlučite za bijelu boju, nitko neće primijetiti kad je za iduću priliku obučete s nekom drugom kravatom ili leptir mašnom. Svakako je dobro nabaviti za posebne situacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:50