DEFILE LJEPOTICA

ZVIJEZDE ZABLISTALE NA REVIJI Sandra Perković pokazala duge noge u ultra kratkoj minici, Maja Šuput zabundana, a Severina zavodila u čipkanom kombineu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 28.11.2017. u 09:18

Ranko Šuvar / Cropix

Sandra Perković, Severina i Đurđica Đorđević

 

Hrvatska dizajnerica Aleksandra Dojčinović privukla je u ponedjeljak navečer brojna poznata lica na svoju četvrtu samostalnu reviju održanu u muzejskom prostoru Moderne galerije u centru Zagreba.

Predstavljena je kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2018. godine brenda Lei Lou. Puno čipke, naglašena ramena i struk, kratki krojevi te novitet - prva kolekcija nakita s potpisom Aleksandre Dojčinović - oduševili su poznate koji su odlučili pogledati nove modele.

Severina, Sandra Perković, Anica Martinović, Iris Androšević, Oliver Mlakar, Irena Škorić, Ivana Miserić, Antonija Stupar, Maja Šuput, Mirna Maras, Sanja Doležal i Josipa Rimac samo su neka od slavnih imena koji su došli podržati Dojčinović. Ljepotice su privlačile brojne poglede, a svakako je primijećeno prošla Sandra Perković koja je odabrala ultra kratku haljinu kao i Severina u čipkanoj kombine haljini.

 

Zagrebačka se dizajnerica probila i na svjetsku scenu te svoje haljine danas prodaje u dvadesetak concept storeova diljem Europe i Amerike, a njezini se modeli na crvenom tepihu pojavljuju u prosjeku jednom tjedno. Otkad je u veljači kanadska glumica Lyndie Greenwood odabrala njezinu haljinu za after party dodjele Grammyja, broj zvijezda koje za crveni tepih biraju upravo njezin dizajn iz dana u dan raste. Možes se pohvaliti činjenicom da se u popis njezinih klijentica ubrajaju brojne holivudske glumice među kojima je i Kate Walsh, zvijezda serije ‘Uvod u anatomiju’, te Kaley Cuoco, simpatična Penny iz ‘Teorije velikog praska’.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo