HOTEL LAV

POKRAJ SPLITA OTVORENA OAZA LJEPOTE Damir Kedžo i Zsa Zsa glazbeni gosti na promociji novoga broja magazina Gloria GLAM

(u krugu) Ana Hanžeković, članica uprave Hanza Medije, i Jadran Kapor, glavni urednik Slobodne Dalmacije
 Nikola Vilic / CROPIX

Idealna adresa za sve one kojima su zdravlje i dobar izgled na prvome mjestu odsad je novootvoreni RE:CUPERA Wellness & Spa u hotelu Le Meridien Lav u Podstrani.

Gala zabava u povodu svečanog otvaranja oaze mira i ljepote okupila je brojna poznata lica i predstavnike hotela, koju su uživali u ugodnoj večeri na platou ovog luksuznog hotela. Zalazak sunca, bazen, mirisi mora, ukusan zalogaj, plesne točke..., bio je to pravi raj za one koji vole uživati u životu.

Hedonizam gostiju

- Svakom od klijenata pristupa se na jedan holistički način, osluškujući individualne potrebe i želje klijenta koje stručno i educirano osoblje kreira u program koji će ispuniti očekivanja svakog hedonista - rekao je Arnould Zaalberg, generalni direktor hotela Lav, nakon čega je uslijedilo ekskluzivno otvaranje kompleksa i gala zabava na kojoj su za dobru atmosferu bili zaduženi popularni Damir Kedžo i Jelena Žnidarić Zsa Zsa.

Wellness & Spa

Otvaranju nove Wellness & Spa oaze prisustvovali su Fani Čapalija, Gianna Apostolski, Neda Makjanić-Kunić, Ivan Pažanin, Jelena Rozga, Ivan Ledenko, potom Jadran Kapor, glavni urednik Slobodne Dalmacije, Ana Hanžeković, članica Uprave Hanza Medije, te ostali uzvanici koji su se jednoglasno složili da će uživati u čarima ove oaze. Osim otvaranja rajskog kompleksa predstavljen je i novi broj magazina Gloria GLAM.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 13:16