AVANTURISTI NA BALIJU

FOTO: ZBOG JEDNE 'SAVRŠENE' FOTOGRAFIJE IZAZVALI BIJES JAVNOSTI, RAZAPELI SU IH SVI! 'Glupani, sada će drugi pokušavati isto, dogodit će se tragedija'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.04.2019. u 14:07

Instagram

 

Američki par Kelly i Kody, inače putopisni blogeri koji objavljuju fascinantne fotografije sa svojih putovanja, našao se na meti kritika nakon jedne objave. Fotografirali su se na rubu preljevnog bazena, smještenog na rubu visoke litice, ali tako da je Kelly s vanjske strane dok je Kody iz bazena drži i ljubi.

Ono što su smatrali savršenom fotografijom za Instagram pretvorilo se u ozbiljnu raspravu i izazvalo je brojne negativne reakcije.

Za sliku su pozirali u Kayon Jungle Resortu u Ubudu na Baliju. Avanturistički je par objasnio da su bili izrazito pažljivi, a da je slika uspjela jer u potpunosti vjeruju jedno drugome.

‘Naša najveća snaga u životu, naš najvažniji princip, je razum. Samo vi možet poznavati svoje tijelo, osjetiti prostor oko sebe i razumjeti vlastite sposobnosti. Na kraju dana svi smo mi odgovorni za svoje postupke i za odluke koje donesemo. Bilo je jako uzbudljivo postavljati ovu scenu. Kody me jako dobro držao. Vjerujemo jedan drugome potpuno. Sjajan je osjećaj što je ovo ispalo točno onako kako smo planirali. Sigurni smo i dobro smo’, napisali su uz fotografiju.

Međutim, mnogi obožavatelji nisu bili oduševljeni ovim potezom. Kritizirali su ih da promoviraju opasne situacije koje će onda neko htjeti ponoviti, kopirati, no možda u tome neće biti uspješan kao oni.

 

‘Učite druge ljude kako da budu glupi i riskiraju život’, ‘Jako mi se sviđa slika, ali mislim da nije vrijedna rizika. Čak i ako je to bila njezina ideja’, napisali su neki obožavatelji dok su neki upozorili da ništa slično ne bi trebali ponoviti:

‘Slika je prekrasna, ali molim vas nemojte to više raditi, život je suviše lijep da biste ga izgubili’, napisala je jedna dok je drugi dodao: ‘Zašto uvijek žene riskiraju za dobru fotografiju? Nikad nisam vidio muškarca da visi preko litice.’ ‘Ovo je super slika, ali malo je zastrašujuće kako visiš’, ‘Ajme, zar ovo nije bilo zastrašujuće’, ‘Iskreno, plaši me samo gledati sliku, ali jako mi se sviđa’, neki su od komentara.

Kelly i Kody su veliki avanturisti, a to se svakako vidi i po njihovim objavama.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo