STRAŠNA SMRT

PAR BLOGERA PAO S 250 METARA VISOKE STIJENE I POGINUO Muž i žena iz Indije putovali su svijetom i svoje doživljaje opisivali na internetu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.10.2018. u 19:00

Instagram

 

Dvoje blogera koji su zadnje dvije godine proveli putujući svijetom, tragično su poginuli 24. listopada nakon što su pali s vidikovca u Yosemite nacionalnom parku u SAD-u, piše People.

Vishnu Viswanath (29) i Meenakshi Moorthy (30), bračni par iz Indije, pali su u provaliju duboku oko 250 metara ispod Taft Pointa, kazala je glasnogovornica parka, Jaime Richards.

Taft Point je mjesto gdje je teren vrlo sklizak. To je također vrlo popularno turističko mjesto gdje mnogi dolaze u potrazi za savršenom fotografijom. Turistima je dopušten pristup samomj rubu stijene, no svi se upozoravaju da budu vrlo oprezni jer nema posebnih držača.

Tijela nesretnih blogera izvađena su iz provalije 25. listopada nakon nevjerojatnog truda rendžera parka koji su u pomoć morali pozvati čak i helikopter.

Viswanath i Moorthy svoje su avanture dijelili s korisnicima na Instagramu gdje su imali više od 12.000 pratitelja, a vodili su i blog o putovanjima 'Holidays and Happily Ever Afters'.

Njihov je profil pun veselih i šarenih fotografija koje su nastale na njihovim putovanjima diljem svijeta. Par je naročito volio dramatične fotografije snimljene na vidikovcima pa su se tako slikali i na platformi visoko iznad Grand Canyona. Uz tu su fotografiju napisali: 'Život na rubu'.

 

Na svojem blogu psisali su i kako su se u putovanja zaljubili nakon prvog zajedničkog posjeta Maldivima. Nakon toga su nastavili putovati diljem svijeta i pisati blog o svojim avanturama.

Viswanath je bio 'oko' putovanja i uglavnom je radio fotografije, dok je Moorthy bila zadužena za tekstove.

Nakon putovanja po Europi, par je otišao u SAD gdje su nakratko posjetili i New York.

 

Osim što je bio bloger, Viswanath je radio i kao inženjer u Ciscu.

'Nismo dali otkaze da bi putovali svijetom, no lagao bih kad bih rekao da nam to nikada nije palo na pamet', rekao je Viswanath.

Njihova posljednja objava na Instagramu bila je ona od 17. listopada kad su bili u posjetu Vermonutu te se slikali na tamošnjem jezeru.

Okolnosti njihove smrti još uvijek se istražuju.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo