PRESTRAŠNO

VIDEO: JESTE LI SE IKAD PITALI KAKO SE PRTLJAGA IZGUBI DOK LETITE AVIONOM? Ova šokantna snimka mogla bi biti vam dati odgovor...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 17.03.2017. u 12:24

Sigurno ste dosad na kraju svog putovanja zrakoplovom znali naići na prtljagu koja nije bila baš u najboljem stanju. Često se u transportu dogodi da pukne kotačić ili ručka torbe, kao i da se platno razdere, a najviše stradaju popularni plastični koferi.

No pretpostavljamo da niste mislili da se to događa na baš ovakav način. Naime, jedna putnica koja je čekala polijetanje u londonskoj zračnoj luci Luton svjedočila je šokantnoj sceni.

Mobitelom je snimila osoblje zračne luke kako nemarno vadi prtljagu iz susjednog aviona aviokompanije easyJet i prebacuje ju na kamionet koji će kofere dovesti s piste do terminala.

Na snimci se vide dvojica muškaraca koji stoje na zadnjem dijelu kamioneta i bacaju kofere pune suvenira i darova punom snagom. Neki od njih padaju s kamioneta na pistu, a oni uopće ne primjećuju nego nastavljaju bacati druge.

- Idioti - napisala je Jonas Ozolins uz video koji je objavila na Facebooku.

Video je je odmah zaradio gomilu gnjevnih komentara, a neki su komentirali kako se nadaju da će neoprezni radnici odmah dobiti otkaz.

Dvojica muškarac radnici su firme Menzies Aviation koja ima ugovor s easyJetom, a iz koje su poručili kako je ponašanje prikazano na snimci potpuno neprihvatljivo i kako su pokrenuli istragu.

 

- Poduzet ćemo sve potrebno kako bi se uvjerili da se takvo što više nikada ne ponovi - izvijestili su.

Glasnogovornici easyJeta kao i zračne luke kazali su kako čekaju rezultate istrage i kako se nadaju da će takvo što u budućnosti biti spriječeno.

 

ELIPSO

Izdvajamo