JUTARNJI NAGRAĐUJE

Zaigrajte spektakularnu nagradnu igru i osvojite apartman na moru!

 Tomislav Kristo / CROPIX / Tomislav Kristo / CROPIX

Jutarnji list je jednog svojeg vjernog čitatelja odlučio nagraditi doista vrijednom nagradom - prilikom da osvoje stan na moru! Radi se o stanu površine 58 kvadrata smještenog u Klimnu, u uvali na istočnoj strani otoka Krka.

Osvojite stan na moru

Klimno je malo primorsko, romantično mjesto smješteno u uvali na istočnoj strani otoka Krka, svega desetak minuta vožnje udaljeno od Krčkog mosta. Klimno je najveće mjesto u uvali i jedno od najstarijih u tom kraju. O tome svjedoči i crkvica sv. Klementa iz 14. stoljeća s glagoljskim natpisom po kojoj je mjesto i dobilo ime.

Zbog svojih prirodnih ljepota i povoljnog položaja, Klimno je mjesto dugogodišnje turističke tradicije. Zaštićena uvala i plitko more, uređene plaže, kao i idealni klimatski uvjeti omogućuju dugu sezonu kupanja i sportskih aktivnosti – od svibnja pa do kasne jeseni. Poznato je po bogatoj gastronomskoj ponudi autohtonih delicija i vina. Kulturni sadržaji ne zaostaju ni za većim gradovima na obali: u Klimnu se nude mnogobrojna kulturna događanja, koncerti klapa, folklornih skupina i ribarskih fešta.

Budući da Klimno ima tradiciju vezanu za brodogradnju dulju od 150 godina, ljubitelji mora i nautičkog turizma pronaći će brojne pogodnosti: suhe marine i sidrišta za brodice kao i radionice za izradu i popravak plovila.

Osim brojnih navedenih pogodnosti i prednosti, Klimno je poznato i po ljekovitom blatu koje sve više privlači mnoge poklonike zdravstvenog turizma.

Malo mjesto Klimno, osim svojih prirodnih ljepota, nalazi se i na idealnom položaju: zbog blizine kopna i odlične povezanosti, pogodno je i za vikend-izlete tako da njegova atraktivna lokacija sve više privlači brojne goste, željne odmora i opuštanja u čarobnom okruženju našeg primorja.

Tomislav Kristo / CROPIX / Tomislav Kristo / CROPIX

Spektakularna nagradna igra

Ljeto je pred nama i Jutarnji list ponovo daruje vjerne čitatelje. Organizirali smo nagradnu igru koja je zaista spektakularna: svojim čitateljima darujemo priliku da osvoje stan na moru!

Luksuzan stan koji možete osvojiti u nagradnoj igri Jutarnjeg lista smješten je upravo u Klimnu, na mirnoj lokaciji u blizini mora. Stan je površine 58 kvadrata, a nalazi se u novosagrađenoj vili sa šest stanova. Unutrašnjost stana je odlično raspoređena, a sastoji se od dvije spavaće sobe, kuhinje s dnevnim boravkom, opremljene kupaonice, terase i parkirnog mjesta. Gradnja je vrhunske kvalitete s najvišim standardima suvremenog stanovanja.