SVE 'ORGANIZIRALA' PREKO TINDERA

CURA NA SPOJ POZVALA VIŠE OD 100 MOMAKA, ISPALO DA SU DOŠLI NA 'NATJECANJE' Kriteriji za eliminaciju bili su malo suludi, no jedan je ipak pobijedio

U krugu: Natasha Aponte
 Mike Blake, Natasha Aponte / REUTERS, INSTAGRAM
 

Manekenka Natasha Aponte iz New Yorka prošlih je nekoliko mjeseci marljivo slala poruke putem aplikacije za upoznavanje Tinder kako bi organizirala masovni prvi spoj s više od stotinu muškaraca, piše The Guardian.

No, zatajila im je nešto. Naime, svaki od njih je mislio da je on jedini koji s kojim ona ide na spoj. Kada je njih 150 do 200 u nedjelju u 18 sati došlo na Trg Union na Manhattanu, uvidjeli su da ovo neće biti samo još jedan spoj. Kao prvo, na lokaciji su ih dočekali DJ Nick AM i pozornica. Muškarci su se ubrzo okupili oko pozornice i Aponte je nešto kasnije izašla pred njih.

Manekenka je prve spojeve koje je dogovorila preko Tindera na licu mjesta pretvorila u natjecanje za njezinu pažnju. Oko pozornice su se vrlo brzo pozicionirali snimatelji koji su dobili zadatak dokumentirati cijeli događaj. Kao "Igre gladi" u kojima se pobjednik nagradi s ljubavlju.

"Moram vam nešto priznati", rekla je Aponte s pozornice. "Dovela sam vas ovdje kako biste izašli sa mnom na spoj."

Manekenka je potom objasnila da je odustala od aplikacija za upoznavanje te da želi da se njezini udvarači natječu za njezinu pažnju.

Prvo je diskvalificirala sve koji su niži od 178 centimetara, koji se zovu Jimmy (rekla je da joj se to ime ne sviđa) i sve koje su djevojke ostavile. Potjerala je i one koji su u vezi (rekla je da su istraživanja pokazala da je više od pola muškaraca na Tinderu u vezi) te one koji su glasali za ili podržavaju Donalda Trumpa. "Ako mislite da možete podržavati Trumpa i biti u vezi s Portorikankom, napustite ovo mjesto odmah", rekla je Aponte.

Nakon toga je od onih koji su ostali zatražila da naprave 30 sklekova. Poslije je prema vlastitom ukusu eliminirala još jedan kontingent muškaraca. Morali su otići svi oni koji su imali dugačke brade, pivske stomake, cipele Toms i khaki hlače. Potom su morali otići svi pušači i oni koji su bili zainteresirani samo za seks. Preostali su se potom morali utrkivati kako bi se izbor još više suzio, a oni koji su prošli i taj filter morali su u jednoj minuti objasniti zašto bi Aponte s njima trebala izaći na spoj.

Amir Pleasants, 21-godišnjak iz Montclaira u saveznoj državi New Jersey rekao je za The New York Times da se on u tom trenutku povukao iz konkurencije. Pleasants je potvrdio da ga je Aponte kontaktirala prije par mjeseci te da mu je rekla da se želi naći s njim 19. kolovoza. Njezin prijatelj DJ nastupa tog dana na Trgu Union. Pleasants je rekao da je na kraju netko uistinu i pobijedio te osvojio spoj s Aponte, no nije zapamtio ime muškarca.

Kada su iz The New York Timesa kontaktirali DJ-a koji je nastupao prije natjecanja za Apontino srce, rekao im je da ne može govoriti o tome jer je potpisao ugovor, ali je rekao da se trebaju javiti Robu Blissu iz marketinške tvrtke Rob Bliss Creative. Ta tvrtka je naime postala naširoko poznata po produkciji videa u kojem je Shoshana Roberts 10 sati hodala po New Yorku kako bi se pokazalo koliko su žene izložene verbalnom zlostavljanju.

Bliss je rekao da će u četvrtak objaviti video s događaja te da će svima tada sve biti objašnjeno. Aponte priču nije komentirala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:22