TEŠKO MOŽE BIZARNIJE

ŠOKANTAN PREKID PRVOG BRITANSKOG GAY PARA Zaljubio se u dečka njihove kćeri: 'Sve je krenulo nizbrdo zbog hrkanja, ali nisam u krizi srednjih godina'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 18.11.2019. u 17:14

, Image: 323501357, License: Royalty-free, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Rawpixel / Alamy / Alamy / Profimedia
Rawpixel / Alamy / Alamy / Profimedia

Ilustracija

 

Prvi homoseksualni par u Velikoj Britaniji koji je zajedno dobio dijete prekinuo je 32-godišnju ljubavnu vezu kad se jedan od partnera zaljubio u dečka njihove kćeri, piše Daily Mail.

Barrie Drewitt-Barlow (50) ostao je živjeti u zajedničkom domu iako je podnio zahtjev za razvod, a uselio se i njegov novi dečko, 25-godišnji Scott Hutchison.

Hutchison se izjasnio kao biseksualac, a prije je hodao s 19-godišnjom Saffron. Ona je svom ocu i bivšem dečku dala blagoslov, a isto je napravio i njezin drugi tata Tony (55).

"Nisam u krizi srednjih godina. Ovo je ozbiljna veza iako je počela potpuno neočekivano. I dalje se svi lijepo slažemo samo što tata ima novog dečka i obitelj je sretna jer smo se proširili za jednog člana", rekao je Barrie.

Objasnio je da se od bivšeg partnera počeo udaljavati kad se prebacio u drugi krevet jer je on počeo glasno hrkati.

Screenshot/Good Morning Britain
 

Obitelj je prije nekoliko godina iz Essexa preselila na Floridu. Par ima petero djece koja Tonyja zovu 'tata', a Barriea 'očuh'.

Barrie i Tony postali su prvi britanski gay očevi 1999. godine nakon što im je surogat majka rodila blizance Saffron i Aspena. Kasnije su dobili još troje djece od surogat majki.

Oženili su se 2014. godine čim je to postalo legalno u Velikoj Britaniji.

"I dalje smo bliski samo smo od ljubavnika postali prijatelji", kaže Barrie.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo