DJELOMIČNO FUNKCIONALNE

APLIKACIJE U VLASNIŠTVU FACEBOOKA BORE SE S TEHNIČKIM PROBLEMIMA Rutinska održavanje aktivaciralo problema koji onemogućava dijeljenje slika i videa

 Dado Ruvic / REUTERS

Mobilne aplikacije Facebook, WhatsApp, Instagram i (Facebook) Messenger, sve u vlasništvu tehnološkog giganta Facebooka, tijekom cijele se srijede bore s tehničkim poteškoćama te se često ruše, piše Business Insider.

Prema internetskoj stranici DownDetector, problemi sa spomenutim aplikacijama počeli su u srijedu u ranim popodnevnim satima po hrvatskom vremenu.

Korisnici na sjeveroistoku Sjedinjenih Američkih Država, u Londonu, Parizu i Meksiku te u Južnoj Americi i diljem Europe najviše se muče s Facebookom.

Engadget piše da korisnici WhatsAppa ne mogu slati fotografije, videe i glasovne poruke te da druge aplikacije povremeno nisu u potpunosti funkcionalne. Variety pak navodi da korisnici Facebooka ne mogu dijeliti fotografije, videe i datoteke.

"Tijekom jedne naše rutinske operacije održavanja, aktivirali smo problem koji nekim korisnicima otežava učitavanje i slanje fotografija i videa. Radimo na tome da sustav vratimo u potpuno funkcionalno stanje i ispričavamo se na neugodnostima", rekao je u kasnim večernjim satima predstavnik Facebooka. Instagram se također ispričao svojim korisnicima koji tijekom srijede nisu mogli slati fotografije i videe.

Iz Facebooka nisu rekli kada očekuju da će se situacija riješiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:20