DIONICE POTONULE

PANIKA NA WALLSTREETU, SRUŠENA VRIJEDNOST SNAPCHATA ZA 1,3 MILIJARDE DOLARA Za sve je kriv samo jedan tweet sve moćnije Kylie Jenner

Metropolitan Museum of Art Costume Institute Gala - Rei Kawakubo/Comme des Garcons: Art of the In-Between - Arrivals - New York City, U.S. - 01/05/17 - Kylie Jenner. REUTERS/Carlo Allegri - HP1ED511TLTI0
Carlo Allegri / REUTERS

Kylie Jenner

 

Zvijezda reality televizije i društvenih mreža te poduzetnica i manekenka Kylie Jenner svojim je tweetom o tome kako više ne koristi aplikaciju Snapchat spustila vrijednost tvrtke Snap - vlasnika Snapchata - za 1,3 milijarde dolara, piše BBC.

"Iiii jel' još netko više ne otvara Snapchat? Ili sam to samo ja... ovo je tako tužno", napisala je Jenner na Twitteru, a dionice Snapa potonule su za šest posto ubrzo nakon što je njezinih 24,5 milijuna pratitelja vidjelo objavu. Jedna dionica tvrtke Snap trenutno vrijedi 17,51 dolar.

 

Pretpostavlja se da se Jenner u svom tweetu referirala na Snapchatov redizajn protiv kojega korisnici aplikacije prosvjeduju otkad je implementiran. Milijun ljudi je do sada potpisalo peticiju da se vrati stari dizajn.

Kako je Snapchat u konstantnoj i bespoštednoj borbi za korisnike s Facebookom i Instagramom, Jennerin napad na Snapchat dolazi u najgore moguće vrijeme.

Nije pomoglo ni što je 10 minuta nakon svoje prvotne objave na Twitteru napisala da svejedno još voli Snap, "svoju prvu ljubav".

 

Iz Snapa odbaciju prigovore na redizajn aplikacije koji je uveden u studenom prošle godine. Šef Snapchata Evan Spiegel ustvrdio je ranije ovog mjeseca da korisnicima samo treba vremena da se na njega naviknu.


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo