Iza njih su četiri albuma

SLUŠANJE DOBRE GLAZBE NAJBOLJI JE NAČIN ZA INSTANTNO PODIZANJE RASPOLOŽENJA Darujemo vam kućnu izvedbu alternativnog pop soul benda

 
Mangroove

Mangroove je alternativni pop soul band čiji su osnivači autorski dvojac klavijaturista Toni Starešinić i pjevačica Željka Veverec. Bend se službeno pojavio na sceni 2009.godine prvim albumom, a do danas izdao je četiri albuma (Svijet za nas, Put na mjesec, Sami, Srce) s kojima su pokupili naklonost publike, ali i kritike jer je većina albuma nominirana za glazbene nagrade Porin i Rock Off, a mnoge se pjesme rado slušaju u radijskom eteru.

Mijenjajući se kroz godine bend stalno istražuje zvuk i rasteže granice pop glazbe u potrazi za svojim prepoznatljivim zvukom i autentičnošću. Pa je tako i popis glazbenih suradnji koje su ostvarili stilski jako šarolik, od Dade Topića i Josipe Lisac, preko Tedjia Spalata i Remi do Pocket Palme u najnovijem singlu Voli me. Plivajući na valovima između mainstreama i alternative posada u sastavu Željka Veverec-vokal, Toni Starešinić-klavijature, Leo Beslać-flauta, klavijature, bass i Silvio Bočić-bubnjevi drži svoj smjer i paralelno radi na novom studijskom albumu i sprema se za koncertnu suradnju sa Jazz orkestrom HRTa.

U danima korone Željka i Toni su naravno za svojim instrumentima u svom domu, pa su ovoga puta svoju već dobro poznatu pjesmu "Sanjala sam ljubav izveli" u sasvim novom ruhu, ruhu koje čini se odražava i situaciju u kojoj smo se našli i iz koje se nadamo brzo izvući, a možda je sve ionako samo san.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:25