Video

'UNATOČ KRIZI KOJA NAS JE ITEKAKO POGODILA, NAŠLI SMO NAČIN DA I DALJE SVIRAMO' Poslušajte koprivnički bend u 'antisocijalnoj' izvedbi

 
 PROMO

"Unatoč krizi koja je zadesila sve, a naročito ovaj naš dio koncertriranja i nastupa, osmislili smo način da barem malo zagrebemo po svirkama. Hvala tehnologiji na tome." javljaju momci iz koprivničkog folk-punk sastava Ogenj te poručuju da ostanete doma.

Time su se priključili kolegama glazbenicima koji vrijeme krate i pružaju zabavu svojim pratiocima i na ovakav način – live, polu-live, kombinirano, iz sobe, iz pet soba ili pak dnevnog boravka, improviziranih studija, snimanja mobitelima, kamericama, fotićima, samo da glazbenici žive i da živa glazba preživi. Ogenj su za ovu priliku izabrali staru pjesmu s albuma "Domaj", jedna Fakinska u "normalnoj" verziji, no kako sami kažu po prvi puta odsvirana na ovaj "antisocijalni“ način.

Bend koji je svojim prvijencem osvojio dva Porina, ove godine vraća se zreliji i produkcijski moćniji, spreman poharati glazbenu scenu neponovljivom energijom. Novi singl "Kaj nebi bilo" i fantastičan prateći video spot snimljen je u suradnji s Folklornim ansamblom Koprivnica i u njega je utkan niz elemenata jedinstvene nematerijalne kulturne baštine.

Jednostavna stvar, zapakirana u polka poskočice sa zaljubljivom temom na violi i urnebesnom gitarskom solažom u punk maniri – “Kaj nebi bilo” ugrijat će srca snažnije od proljetnog sunca. Predstavljeni singl ujedno je najava drugog studijskog albuma "Si kak jen" koji stiže ovoga proljeća ponovno u nakladi diskografske kuće Dancing Bear.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 09:56