Vloger u izolaciji

INOZEMNI MEDIJI VEĆ DANIMA PIŠU O AGRESIVNIM KUPCIMA PA JE DANIEL ODLUČIO PROVJERITI SITUACIJU U SVOM KVARTOVSKOM DUĆANU 'Bilo je i suza...'

 

Naš Daniel Delale i dalje se ludo zabavlja u izolaciji i vloga. Ovoga puta otišao je na ručak kod jedne posebne osobe u njegovom životu. Mama Marijana preporučila je tri knjige koje morate pročitati, ali i otkrila što se tog dana krčkalo za ručak.

''Jedna Soldina'' zabavna je stranica na Instagramu koju kreaira Andrej Soldo, student novinarstva, samo za naš vlog snimio je zabavan skeč na temu influencera. I to nije sve. Ponukan naslovima inozemnih medija, gdje se kupci agresivno ponašaju za vrijeme ove korona situacije prema blagajnicama, otišao je provjeriti u svoj kvartovski dućan gdje svaki dan kupuje je li bilo nekih neugodnih situacija.

Dušu mu je otvorila Gabrijela kojoj su zadnji dani toliko stresni da je bilo i suza. I ovoj epozodi izolacijskog vloga čitamo vaše komentare. Uživajte u videu i ostanite doma.

Daniel vas poziva da mu se javite na Instagram daniel.delale i olakšate izolaciju svojim forama, videima, pitanjima i komentarima na vlog.

Možete mu predložiti koga da nakon Maje Šuput i Jelene Rozge ugosti video vezom i dozna što se događa u domovima poznatih za vrijeme izolacije.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter


Sve o kampanji #OSTAJEMDOMA doznaj na jutarnji.hr/ostajemdoma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:24