NERAZDVOJNI PAR

BESKUĆNIK SE RASTOPIO OD SREĆE KAD JE OPET UGLEDAO LJUBIMICU Mislio je da je zauvijek nestala, no i u milijunskom gradu netko ju je primijetio

 
Chris i Lucy, ponovno zajedno
 NSW Police Force / Facebook

Beskućnik iz Sydneyja u Australiji bio je beskrajno tužan kad je shvatio da mu je nestala štakorica, kućni ljubimac. No, dogodilo se čudo i usred milijunskog grada štakor je pronađen i vraćen svom vlasniku.

Chris (59) je prepoznatljivo lice u centru Sydneyja gdje je najčešće boravio sa štakoricom Lucy koja bi se obično sklupčala na kartonskoj kutiji kraj njega. Međutim, kad je jedan dan otišao na zahod, prijateljica mu je nestala, piše BBC.

Chris je pretpostavio da je netko ukrao Lucy s kartona od mlijeka gdje ju je ostavio jer dotad nikad nije bila nestašna i uvijek je bila uz njega.

Na sreću, nakon apela koji se proširio društvenim mrežama, policija iz New South Walesa uspjela je pronaći Chrisovog ljubljenog ljubimca. Očajan bez svoje vjerne prijateljice Chris je na kutiju napisao molbu ljudima da mu jave ako su je vidjeli. Njegov apel se proširio društvenim mrežama, ljudi su objavljivali njihove zajedničke stare fotografije u nadi da će se netko javiti.

- Žena koja je prolazila u trenutku kad je Chris bio na WC-u, vidjela je da je Lucy sama i mislila je da ju je netko napustio. Zato ju je uzela k sebi doma i pobrinula se za nju - objavila je policija.

Kad je vidjela obavijest, žena je odnijela Lucy u policiju, a oni su u stanicu onda doveli Chrisa i vratili mu njegovu ljubimicu. Kad su ga pitali je li to sigurno ona, Chris je rekao:

- Da, to je ona! Slijepa je na jedno oko. Sjeća me se!

Dok ju je uzimao iz kutije, Chrisu je vidljivo laknulo, a policajcima se ispričao na neugodnosti i što im je priuštio posla. Lucy se odmah smjestila na njegovo rame, no nije imala ništa protiv ni protiv tuđih ramena pa je strpljivo pozirala i s policajcima za slikanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:41