OD SKITNICE DO KRALJEVIĆA

FOTO: NEVJEROJATNA ŽIVOTNA PRIČA MEGHANINOG PSA GUYA Mali je bigl bio pred eutanazijom, a sad se vozi s engleskom kraljicom

 
 Instagram

Otkrivaju se novi detalji o novopečenoj vojvotkinji Meghan i njezinim voljenim psima.

Naime, uoči njezinog vjenčanja s princem Harryjem, primijećena je sama kraljica Elizabetha kako u svojem automobilu odlazi na pripreme za veliki događaj.

No čini se kako se uz kraljicu vozio i Meghanin pas Guy.

Priča o njegovom životu doista je dojmljiva. Naime, Meghan ga je spasila iz skloništa za pse gdje je smješten nakon dugog lutanja po šumama Kentuckyja. Prijetila mu je eutanazija, a volonteri udruge za pomoć životinjama iz Kanade angažirali su se da malac bude prebačen u njihovo sklonište A Dog's Dream Rescue u Torontu. Upravo ondje ga je primijetila buduća vojvotkinja i posvojila.

'Prvo smo joj pokazalči jednog drugog psa, no njoj se svidio baš beagle Guy. Prije toga je bio lutalica i dugo je živio u vrlo teškim uvjetima, a sad živi u palači Kensington', rekli su volonteri iz azila. 'Njegov život je prava bajka.'

Kad je upoznala princa Harryja i odlučila se udati za njega, Meghan je bila odlučna u tome da sa sobom povede i Guya koji se, kako se čini, zavukao pod kožu i samoj kraljici.

Naime, i kraljica Elizabeth velika je ljubiteljica pasa i ima nekoliko korgija. No nedavno joj je uginuo omiljeni korgi radi čega je bila vrlo potištena. Nije zato nemoguće da se sprijateljila s Meghaninim Guyem te ga čak povezla u svojem automobilu.

Međutim, Guy nije jedini Meghanin ljubimac. U Kanadi je živjela s još jednim psom, mješancem Bogartom. Kad je odlučila preseliti u Englesku morala je donijeti tešku odluku da Bogarta ostavi u Kanadi jer je bio prestar za tako naporno i dugo prekooceansko putovanje.

Engleski mediji spekuliraju da će Meghan, inače vatrena ljubiteljica i zaštitnica životinja, utjecati na princa Harryja i, posredno, čitavu kraljevsku obitelj vezano uz njihov običaj lova na lisice koji je već sad izložen kritikama brojnih udruga za zaštitu životinja koje ga opisuju kao okrutan i besmislen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 03:18