JESTE LI GA VIDJELI?

FOTO: TRAŽI SE MAČAK PUTNIK, LEGENDA OTOKA VISA Često se popne na trajekt u luci pa napravi đir do Splita, no ovoga puta izgleda da je pogriješio...

 
 FACEBOOK

- Višani traže svog mačka, pomozite im da ga pronađu! - ovako glasi apel koji se u srijedu proširio društvenim mrežama, a evo o čemu se zapravo radi:

- Često se popne na Hektorovića u viškoj luci pa napravi đir do Splita i natrag u Vis. Ovoga puta izgleda da je pogriješio pa se popeo na trajekt koji prevozi plin te se navodno iskrcao u Kaštelima pored CEMEX-a.

Molimo vas, podijelite ovaj post, a sve informacije o mačku putniku dojavite na broj 091/563-8618 - piše na Facebook stranici Portal grada Kaštela.

- Vjerujem da ćemo ga nać', proširio se glas o ovoj legendi od mačka! Ovaj mačor legenda se uvalio meni na brod, otklopio lonac, pojeo meso iz manistre i ostavio nam zavadu tko je pojeo meso i šporkao kužinu usred noći!

Pametan je on, vratit će se doma u Vis - samo su neki od komentara ispod objave, ali jedno je sigurno - svi su krenuli u potragu za omiljenim mačkom i otočani željno iščekuju da im se on što prije vrati u njihovu mirnu luku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:28