VESELI I BEDASTI

FOTO: USPIO ZABILJEŽITI URNEBESNE FACE PASA DOK HVATAJU POSLASTICE Neki hoće iskočiti iz kože od sreće, a neki su potpuno zbunjeni količinom

 
 Profimedia, Caters News

Svatko tko je ikad imao kontakt s kućnim ljubimcem, zna da se većina njihova života vrti oko hrane. Hranom pridobijamo povjerenje životinje, treniramo je, učimo… Zapravo, zahvaljujući hrani, a posebno poslasticama gradimo i odnos sa svojim kućnim ljubimcem.

Kako to izgleda iz njihove perspektive zabilježio je njemački fotograf Christian Vieler koji je snimio serijal fotografija pod nazivom ‘Psi hvataju poslastice’. Rezultati su urnebesni.

Ova neobična kolekcija prikazuje jako koncentrirana lica pasa dok pokušavaju detektirati smjer poslastice bačene u zrak i, naravno, namjestiti se da poslastica završi u ustima. No, problem, odnosno komičan trenutak ovog foto serijala sastoji se u tome što psima nije bacao po jedan keksić, nego šaku.

Dio pasa ima totalno oduševljen izraz lica, a dio pasa je posve zbunjen kad shvate da se radi o velikoj količini koju odjednom nikako neće moći uhvatiti. Pogledajte ih...

FOTOGALERIJA: Psi hvataju poslastice

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:04