ORIGINALNA METODA VJEŽBANJA

U prepunoj dvorani zagrebačke knjižare predstavljena knjiga 'Body tehnika, Naučite slušati svoje tijelo'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 13.09.2019. u 16:24

Promo

Body tehnika, Naučite slušati svoje tijelo

 

Body tehnika, Naučite slušati svoje tijelo – naziv je knjige koju potpisuje Ana-Marija Jagodić Rukavina čije je svečano predstavljanje održano sinoć, u četvrtak, u knjižari Ljevak na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića.

Puna dvorana navedene knjižare još je jedna potvrda dugogodišnjeg kvalitetnog rada autorice originalne metode vježbanja, Body tehnike, sadržane i u naslovu knjige koja je inače nastajala protekle dvije godine.

Među brojnim okupljenim sudionicima promocije bili su profesori i polaznici Kineziološkog fakulteta, liječnici i polaznici ove metode poput dr. Ivane Nola, glumice Ecije Ojdanić i mnogih drugih.

- Knjigu treba pročitati od početka do kraja da bi se shvatilo kako nije stvar samo u pukom vježbanju. Body tehnika se bavi vraćanjem vitalnih kapaciteta i potencijala čovjeka, dubokim suptilnim senzacijama. Posebno mi je drago da medicinska struka vidi važnu i vrijednu prevenciju u našem radu i kako riješavamo tegobe te da prepoznaju kako naša filozofija nije tek vježbanje nego da je body instruktor holističan stručnjak koji intenzitet može prilagoditi stanju zdravlja i omogućiti tijelu regeneraciju, a ne dodatno iscrpljivanje – poručila je Ana - Marija Jagodić Rukavina.

Promo

Body tehnika, Naučite slušati svoje tijelo

 

Knjiga se temelji na iskustvu, stručnim istraživanjima i spoznajama te je temeljit prikaz ovog autohtonog hrvatskog proizvoda – body tehnike.

Body tehnika ima tisuće vježbača kako u Hrvatskoj tako i u drugim državama, a knjiga koja sadrži 350 stranica može se kupiti u nizu knjižara (Planetopija, VBZ, Školska knjiga, Hoću knjigu) te u PBS Centrima sportske izvrsnosti u Zagrebu, Puli, Rijeci i Kranju.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo