AVIONOM NA PRVI SPOJ

FOTO: UPOZNAJTE DJEVOJKU KOJA POTPUNO BESPLATNO PUTUJE SVIJETOM 'Upoznajem muškarce na internetu i oni mi sve plate. Ne, ja nisam prostitutka'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.12.2016. u 14:55

Facebook

Alyssa Ramos (20), model za donje rublje iz američke savezne države Wisconsin, putuje već neko vrijeme po svijetu, i to sasvim besplatno.

Alyssa, naime, umjesto da ide na piće na prvi spoj - ide na putovanja. Uz pomoć Tindera i sličnih stranica za upoznavanje dosad je upoznala muškarce s Ibize, Cancuna, iz New Yorka, Los Angelesa, Las Vegasa, Dubaija i Floride no tvrdi kako nikada s njima nije spavala.

Ta 20-godišnjakinja u zadnjih pet mjeseci putuje svaki vikend, a ubuduće planira otputovati na Bahame i u Grčku.

- Osjećam se kao princeza. Zakon je. I vrlo zabavno. Također, vrlo je lijepo da tako mlada upoznajem svijet. Znam neke koji imaju 30, a nikad nisu izašli iz svoje države.

 

Alyssi muškarci plaćaju i let i smještaj, a ne mora posegnuti za novcem ni za druge pojedinosti.

- Nikad ništa ne plaćam i to je baš dobar osjećaj. No mnoge djevojke su nezasitne, a ja sam osoba koja je zahvalna što god da dobijem. Svaki muškarac s kojim sam se našla sve je platio. Kada i ponudim da ja platim, oni odbiju. Pravi su džentlmeni.

Alyssa Ramos priznaje da koristi Tinder kako bi putovala besplatno, a ne našla ljubav.

 

- Naravno da možeš upoznati nekog i zaljubiti se, no ja trenutno ne tražim vezu - ističe Alyssa koja prije nego li se pridružila Tinderu nikada nije putovala van SAD-a.

Na svojim putovanjima Alyssa dijeli sobu s muškarcima, no spava u odvojenom krevetu i priznaje da ne želi spavati s njima.

- Uvijek im to dam do znanja i prije nego što mi kupe avionsku kartu. Tako da, ili imamo odvojene sobe ili krevete. Postoje definitivno i oni koji imaju namjeru spavati sa mnom no takve izbjegavam.

 

- Znali smo se ljubiti i grliti, no uvijek im dam do znanja da neću spavati s njima - govori Alyssa i ističe kako to što radi nema veze s prostitucijom.

- Potpuno je drugačije. Ne spavaš ni sa kim. Idemo na večere i zabavljamo se. no pojam eskort pratnje mi ne smeta. Misli, dobila sam 1000 dolara da odem s nekim na večeru. Učinila sam to puno puta no nikada nisam s nekim otišla kući, to je previše za moj pojam - pojasnila je.

Alyssa je otvorila profil na stranicama za upoznavanje nakon što je prekinula dvogodišnju vezu s 48-godišnjakom.

- Oduvijek sam bila zainteresirana za starije muškarce i htjela putovati, stoga sam u ovoj situaciji uvijek na dobitku. Ne vidim se s nekim mojih godina. Stariji imaju stila, volim muškarce u odijelima koji me žele odvesti na večeru, a ne neke koji će gledati Netflix i odmarati u kući.

 

Aylissa isprva nije roditeljima htjela otkriti što radi, no morala je jer je vikendima nije bilo kod kuće. Sada kaže da su ok s tom idejom i da im se čak počinje i sviđati.

Svom ocu zna slati fotografije s prvog spoja kao i adresu na koju je stigla kako bi on bio uvjeren da mu je kći na sigurnom.

U ovih pet mjeseci Aylissa se našla s pet različitih muškaraca i s njima je išla na putovanja nekoliko puta. Zadnji je bio Oliver Wright, 36-godišnji odvjetnik iz Los Angelesa s kojim je prvi put bila u New Yorku.

 

 

- Bilo nam je divno i ponovno bi s njim putovala. To je bilo prvi put da sam otišla u Kaliforniju i on je bio jako humorističan i osjećala sam se da ga zna oduvijek. Na prvu smo kliknuli. BIlo je i onih s kojima nisam 'kliknula' no ipak smo se izvrsno zabavili - ispričala je 20-godišnjakinja i kazala kako bi se jednog dana htjela skrasiti no kako to nije sada.

- Radije bih sada putovala i živjela punim plućima. Ne želim da me itko u tome sputava - zaključila je.

 

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo